Çinde Saklanan Türk piramitleri

Genghis Khan

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
4,460
7
Gözlerime inanamadım. İlginç olan bu piramitlerin Türkler tarafından yapılmış olması değil, bunun varlığının yüzyıllardır saklanmış ve hiç bir kaynakta yer verilmemiş olmasıdır.
Mezun olduğumuz lise adına kurmuş olduğumuz internet sitesinde hemen yayınladım videoyu, yüzlerce kişiye de gönderdim.
Ellerin dert görmesin kardeşim.
 
Son düzenleme:

innoruuk01

Yeni üye
9 Haz 2009
48
0
Bursa
tarihin yaratıcıları aslında bizleriz kimse yokken biz vardık hangi insanoğlu türklerden başka büyük şeyler yapabilir ne varsa yine bizde var
 

onuraqin

Yeni üye
26 Tem 2009
7
0
yAw bu çinler ne şeEreFsiz Millet YAw, hEm KorkUdan dEvaSa Set çekiYoLAr HemDe TehLİkeLİ suLArda yÜzüYoLAr, BunLArınKi AptAl ceSAreTi..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.