Cloudflare Engellemesi?

Brad65

Yeni üye
28 Eyl 2019
16
9
Cloudflare benim Real ip adresime göre bir websitesi ile iletişime geçmemi sağlıyor. Yani örnek veriyorum foxy proxy gibi bir araçla veya Windows localde örnek veriyorum 127.0.0.1:8080 yazığım zaman benim proxy kullandığımı anlıyor ve beni engelliyor. Bunun nedeni waf'a proxy engellemek için kural girilmiş ve engelleniyorum. VPN ile alakalı bir kural göremedim VPN kullandığım zaman engellemiyor. Sadece benim proxy ile network snifflememi engelliyor. Bunu nasıl atlatabilirim.🙄
 

Carlonhack

Uzman üye
20 Şub 2022
1,365
348
Cloudflare, proxy kullanımını engellemek için çeşitli yöntemler kullanabilir, bu nedenle proxy kullanarak sitelere erişmeye çalışırken engellenebilirsiniz. VPN kullanırken engellenmemenizin nedeni, VPN'inizi kullanarak erişim sağladığınızda, isteğinizin kaynağı olarak VPN sunucusunun IP adresi görünmesidir, bu da Cloudflare'in sizi proxy kullanarak erişiyormuşsunuz gibi algılamasını önler.

Proxy kullanmadan Cloudflare'i bypass etmenin doğrudan bir yolu yoktur. Ancak, bazı kullanıcılar, tarayıcılarında VPN eklentileri kullanarak Cloudflare'i atlayabilirler. Ancak, bu da tamamen güvenilir bir çözüm değildir ve her durumda işe yaramayabilir.

Başka bir seçenek ise, Cloudflare üzerindeki WAF (Web Application Firewall) ayarlarını kontrol ederek veya site sahibi ile iletişime geçerek proxy kullanımını destekleyecek bir çözüm bulmaktır.
 

Brad65

Yeni üye
28 Eyl 2019
16
9
Evet WAF engelliyor. Site sahibi özel kural girmiş bu uğraştırıcı olacaktır diye düşünüyorum çünkü Cloudflare default Configurasyonunda Böyle bir kural yok özellikle eklemişler. Sanırım daha derine inmem gerekecek. Veya Bypass yolları deneyeceğim.

Hackerone üzerinden bug bounty yapıyorum. Sanırım site sahibi bunu yapacağını pek sanmam. Dünden beri uğraşıyorum JavaScript Tarafından engellendiğini düşünmüştüm. Js kodlarını okudum Endpointe Ajax isteği attığını gördüm ve o Endpointe Özellikle Cloudflare kuralları girilmiş çok ilginç. Yani site sahibi güzel önlem almış. Ama bakalım bu konu üzerinde uğraşacağım. Bypasslarsam bilgilendireceğim. Yoksa herhangi bir şekilde burp veya başka proxy aracı ile araya giremem.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.