cok basit cpanel hack

BoZKuRT_26

Üye
1 Şub 2007
210
1
EsKiŞeHiR
arkadsalar asagida verdigim linkten html olarak kayit edilmis dosyayı downlaod ediniz daha sonra acark icinde (html dosyaysini Internet Explorer acin ) yazanlari bastan sona uygulayarak kesin sonuc elde edebilirsiniz daha 1 hafta once 100 tane site girdim zoneye biktim artik mas girmek ten kendi arsivimden tabiki ben yapmadim ama uzun zamandır kullanıyorum yararlanmak isteyen arkadaslara yeni veye eskiden belli bu isle ugrasan arkadslara yararlı olacagını sanıyorum bir tanede ornek sıte verıyorum hacklemenız ıcın gerci ben hackledım ama hala cpanel acigi var yanliz ftp acigi konusunda bisi demicem denemedim ftpsini kullanımı cok basit zorlana arkadsalar olursa takıldıkları yerde yardım ederım ındex atmak ıcın bır kac ıp ucu verıyorum ılk olarak karsınıza cıkan serverden menudeki manage user yazan linke tıklıyorsunuz daha sonra asagıda acılan lısteden hacklemek ıstedıgınız sıte veya sılerden herhangı bırının ısmını sagındakı Change yazan yere tıklıyorsunuz acılan sayfadan FTP Accounts butonuna tıklayıp acılan kucuk menuden once Add FTP user tıklayıp yeni bir ftp admini olusutruyoruz daha sonra file menager yazan lınke tıklıyoruz aynı menude ve ftp login sayfası acılıyor olusturdugunuz yeni admin email ve parolasıyla giris yapıyorsunuz boylece ftp sunucumuz geldık daha sonra klasorler goreceksınız bu klasorlerden htpdoc olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam yada buna benzer oalna bır klasor zaten buna benzer sadece bu vardır emınım o klasoru acip ındex.html vya index.php.dosyasını sılıp kendı ındexsınızı upload edıyorsunuz ve sıte artık hacked ayrıca arkadslar bu verdıgım sıte ftp acıgını kapamıs kontrol ettım ama egıtım amaclı kulana bılırsınız artık rep verrısınız herhalde



https://tik.lat/feJoY
 

maddafacca

Yeni üye
20 Şub 2007
7
0
ya ben bunu yaptım 3 tane site hackledim bunlarında altında alt siteler vs.. var ama dediğin gibi yapıyorum add ftp user diyorum ama file manager a gelince user name yada password hatalı diyo sadece bi tanesinin file manager ına girebildim ondada tamamen ele geçirilmiyo sadece index atıyosun yada onun gibi küçük dosyaları upload edebiliyosun help pls..
 

piyanistorhan

Yeni üye
23 Mar 2007
1
0
ya arkadaşım ben bişi anlamadım daha detaylı anlatırmısın.host 2 ye tıklıom karşıma hedef url ç.ıkıyor username çıkıyor oralara ne yazıcaz ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.