Combo List ve Ele geçirilen şifreler nasıl olur

rufiqcavadov

Katılımcı Üye
21 Eyl 2019
915
139
Merhabalar. Bu günkü açmış olduğum konuda kafama takılan bazı sorular var ki, onlara cevap bulmak istiyorum. Şimdi internet üzerinde Netflix, Spotify ve diğer sosyal dünya olsun ne olursa olsun bu şifreleri nasıl ele geçiriyorlar. Hadi diyelim 2-3 tane hesap çalışmadı. Fakat bunları içerisinde bazı hesaplar var ki, çalışan hesaplar. Bunu nasıl başarıyorlar?
 

woxr1n.online

Katılımcı Üye
18 Nis 2022
600
302
Nasıl düşürdüklerini bilmiyorum Lakin OPB ve SVB ile Taratabilirsin OPB ve SVB'i ileride belki açıklayabilirim
Opb (OpenBullet) içerisine Eklediğin Proxy, Config ve Combolist'leri kullanarak çalışan hsapları Hit olarak Gösterir
Svb (Silverbullet) Opb gibi iken 400 tarama hızına sahip openbullet ise 200
Sana gerekenler;

Hangi ülkenin Combolist'ini kullanacaksan O Combolist'i çalıştıracak Bir Config ve o ülkenin Proxy Vpn ile Düşürenlerde Var Ama Hiç Denemedim. Umarım işinize Yaramıştır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.