Command & Conquer online Türkçe, Türkiye'de!

Fearlessleon

Adanmış Üye
11 Şub 2013
6,634
7
Hacking.py
Türkiye’nin online oyun markası Joygame, EA Games işbirliği ile dünyaca ünlü strateji oyunu Command & Conquer’i Türkiye’ye sunuyor.

Tamamen Türkçe dil ve lokalizasyonla sunulacak bu oyun ile oyunlarda strateji sevenler keyifli bir deneyim yaşayacak.

Command & Conquer hayranlarına müjde! Online oyun markası Joygame, EA Games ile yaptığı işbirliği doğrultusunda dünyanın ünlü strateji oyunu Command & Conquer’i Türk oyuncularıyla buluşturuyor. Dünyayı kasıp kavuran bu oyun, Joygame kalitesiyle artık oyuncuların parmaklarının ucunda!

Command & Conquer ile birlikte strateji oyunlarını sevenler, dev orduları yönetip dünyayı fetheden generaller olmaya hazırlanıyor. Resim ve yazılardan oluşan eski web tabanlı MMO oyunlarını bir tarafa bırakan oyuncular, Command & Conquer ile birlikte yeni nesil HTML 5 teknolojisi, gelişmiş grafik animasyonları ve ses efektleri ile zevkli, akıcı ve keyifli bir oyun deneyimi yaşıyor.

Strateji oyunlarına yeni bir soluk getiren Joygame, Command & Conquer ile birlikte oyunculara yeni bir dünya vadediyor. Oyun içerisinde Tiberium dünyasında nasıl bir komutan olduğunuzu tüm dünyaya gösterebilirsiniz. Yeni saldırı ve savunma taktikleriyle kaynaklar ve dünya hakimiyeti için savaşabilir, diğer oyuncularla birlikte ittifaklar kurarak Tiberium için verilen büyük savaşa destek olabilirsiniz.

Hiçbir kurulum dosyası indirmeden ve yüklemeden oynayabileceğiniz Command & Conquer’i tamamen Türkçe olarak Joygame farkı ile deneyimleyebilirsiniz.

Command and Conquer Tiberium Alliances Ücretsiz Üye Olma Sayfası
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.