connectify ve eset firewall

eyyaf

Katılımcı Üye
10 Eki 2010
895
0
Kütahya
connectify proğramı ile bilgisayardaki interneti kablosuz olarak dagıtabiliyoruz(wifi alıp wifide dagıtabiliriz) kendi bilgisayarımda avira free var ve connectify programını sorunsuz kullanabiliyorum ama bugun arkadaşımın bilgisayarına connectifyi kurduk onda eset smart security 8 var programdan wifi dagıttıgımızda diger cihazlar bunu gorebiliyor ama baglanamıyor ip adresi alınıyorda kalıyor esetin firewalını devre dısı bıraktıgımızda baglanabiliyoruz yani eset firewalı engelliyor gelişmiş ayarlardan gerekli iznleri verdim(esetle aram pek iyi degil verememişte olabilirim) ama yine baglanamadık sorunu tam olarak nasıl cozeriz?
 

eyyaf

Katılımcı Üye
10 Eki 2010
895
0
Kütahya
ÇÖZÜLDÜ... Ağ duvarı ayarını etkileşimli moda aldım connectify her ag baglantısı yapmaya çalıştıgında benden izin istedi izni anımsa ve kural oluştur diyerek hepsine izin verdim ve connectify programının dagıttıgı internete sorunsuz baglanabildim daha sonra ag duvarı ayarını tekrar otomatik moda aldım ayarldan kura olarak kydedildigi için bu moddada baglantımda bir sıkıntı olmadı
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.