CounteR Strike Hakkında Bilgi

3 Nis 2012
135
1
Emeğe Saygı Güzel ve düzgün şekilde anlatmışsın bir şey eksik onuda izninle ben tamamlıyayım
sXe İnjected : bu programı counter strike online oynarken girmeden önce açıyoruz nedenmi çünkü online olduğu için hile açmadığınızdan emin olmak için ha ama sxe gerektirmeyen hile açabildiğiniz serverlerde vardır . www.oyunyoneticisi.com
 
28 Nis 2012
238
0
31
06-35
Paylaşım için teşekkürler...Lisede okuldan kaçıp internet cafe ye giderdik.Arkadaşlarımızda birlikte oynamk gibisi yok helde o ders hiç çekilmiyorsa genllikle geometri dersleir olurdu :D( derslere hiç girmediğim halde yene notum hep iyiydi )

Counter Strike..Ne denilebilir ki :) Yaş oldu 20 hala oyuyoruz..


 

Byproking

Kıdemli Üye
21 Eki 2012
2,108
1
Nereye...
hackerlerimiz ne demiş:japonlar 2 yılda oyun yapmışlar türkler 2 dakkada hilesini bulmuşlar:D

kardeşim teşekkürler çok kapsamlı bilgi bu bilgiyle conturde yenilmez olurum:D
 

IFrkedmZ

Katılımcı Üye
18 May 2013
265
0
hud_fastswitch silahların hızlı değiştirmesi değil , 2. bir geçiş uyarısını kaldırır.
çok iyi bir arşivlik bi bilgi olmuş tebrikler
 

uhals

Üye
25 Tem 2013
219
0
tht üyelerine ait bir server varmı acaba. Bazı forumlarda örneğini gördüm arada moral aşılamak için stress atmak için kaynaşmak için oynuyorlar. yabancı olmuyor forum kapışıyor :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.