Cracklediğin Hesapla Para Kazan // RedWaltz// Gir Gir Bişey Olmaz (:

RedWaltz

Kıdemli Üye
14 Mar 2017
2,181
2
Berlin
6tcnzn.jpg



Merhaba Beyler ben RedWaltz Düşündümki Artık Forumda Çokca Hesap Çalınıp Paylaşılıyor Bende bu Arkadşlara Bir Kaç Tavsiyede Bulunucam Bu İşten Nasıl Para Kazanalıcağına Dair Hadi Konuya Geçelim.


Social-Media-PNG-Picture.png


1. Yöntem Sosyal Medya

Size Önerimdir İlk Önce Cracklenen Hesapları Sosyal Medya Platformlarında Satmanız Bu İşten Az Kar Edersiniz Ama Gittikçe Alışırsınız "Nasıl Olcak O iş?" dediğinizi Duyuyorum Şu Platformlarda;
*Facebook(Özellikle Alım-Satım Grupları)
*İnstagram(Güzel bir Reklam yaparsanız Güzel Kazanç Elde Edersiniz)
Evet Beyler Yukardakiler gibi Hesaplarımızı Satmaya Başlıyoruz Size Uyarı Hemen Burdan Az Kazanıyorum Deyip bırakmayın Zaten Az Katanacaksınız Sonra Katlanacak Dediğim Gibi Sadece Reklam Lazım!


hosting.png


2.Yöntem Hosting

Diyelim Artık Geliştiniz ve Bir Hosting Alacak paranız Var hemen Alın Bu Size Daha Fazla Kazanç getirir Emin Olun.
Peki Bunun Uzmanca Olması İçin Ne Lazım? Hemen Belirtiyorum Şunlar;
1.Site Adı:Eğer Sitenizin Adı site Adına Yaratıcı Birşeyler Ekleyin Örneğiz: bedavaoyn.net
2.Alan Adı:Eğer Alan Adınız .tk .top gibi Uzantılar Olursa Müşteri Sizden Geri Duracaktır En Çok Tercih Edilenler: .com,.net
3.Site Tasarımı:Site Tasarımı Önemlidir Görünüş İnsana Güven Verir Yani Sitenizin Görünümüne Dikkat Edin!
4.Ödeme Yöntemleri:Sitenizdeki Ödeme Yöntemi Bir Tane Olursa Fazla Satış Yapamazsınız Ama Ödeme Yöntemi Geniş Olursa Satışınız Yükselecektir.
5.Canlı Destek:Müşteri Sizle İletişim Halinde Olursa Emin Olun Reklamınız Olacaktır Sizi Bir diğer Arkadaşına Tavsiye Edebilir.


Bu Kadardı Konumu Okuduğunuz İçin Teşekkürler...
 
Son düzenleme:
28 Haz 2013
245
0
Eskiden hesap satışından günlük 100 lira kazandığım oluyordu, fakat şimdi bu kadar iyi iş yapabileceğini sanmıyorum. Spotify, Netflix haricinde hangi sitelere para verirler ki?
 

RedWaltz

Kıdemli Üye
14 Mar 2017
2,181
2
Berlin
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.