cryptolocker virüsü acil yardım :(..

khrmnmhmt

Yeni üye
5 Ağu 2009
5
0
Bilgisayarıma HOWDECRYPT diye bir virüs bulaştı ve bende virüsü temizledim. Daha doğrusu yedeklerimi alıp bilgisayara format attım. Fakat aldığım yedeklerin şifrelenmiş olduğunu formattan sonra farkettim bütün dosylarımın yanında bir txt dosyası ve gif dosyası var ve içeriğinde de benden 500$ vermemi istiyor:RpS_ohmy: eğer verirsem dosyalarımın düzgün çalışıcağını anlatıyor. Bir sürü excel ve word dosyam var ve bütün içerik şifrelenmiş olduğundan dolayı içerisine ulaşamıyorum. Bir sürü malware ve virüs programı denedim dosyaların içerisinde hiç bir şekilde virüs bulmuyor ve hiçbir dosyamda açılmıyor. İngilizce kaynaklar sadece virüsün nasıl temizleniceğini anlatmış. Fakat dosyalarımı nasıl kurtarıcağım hiçbiryerde yok. bu excel ve word dosyalarını kurtarma şansım var mıdır?. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. bende ki txt tam olarak böyle tek fark benimkisinde 500$ yazıyo olması :RpS_ohmy:...


cryptorbit_txt.png
 

khrmnmhmt

Yeni üye
5 Ağu 2009
5
0
şöyle bir sorun var ki. yaklaşık 10 tane farklı malware temizleyici denedim. ingilizce kaynaklarda anlattığı hep sistem dosyasının içinde ki 3 tane virüsün kendi dosyasıyla alaklı ki format attığımda onlar temizlendi zaten. sadece dosyalarım bozuk olarak kaldı. neredeyse her program için ayrı ayrı güvenli modda taratmayı denedim. bilgisayarımda virüs olduğunu düşünmüyorum dosyaları başka bilgisayarda da denedim yine açılmadı ve gariptir ki diğer bilgisayara virüs bulaşmıyo. sadece asıl açmak istediğim yani acil lazım olan dosyalarım şifrelenmiş gibi.
 

khrmnmhmt

Yeni üye
5 Ağu 2009
5
0
basit bi sql kurtarma programıyla eğer aynı sorun veya benzer bir sorun varsa bana ulaş. çünkü olay virüsün dosyaları bozması virüsü temizlemiş bile olsan dosyaların bozuk kalır. yani virüsün yeri sağlam değil yaptığı iş sağlam sadece.
 

cat555

Yeni üye
30 Eki 2009
3
0
Kusura bakmayın.Rahatsız ettim.Aynı sorun bende de var nasıl ulaşabilirim size?

Merhaba
benimde bir müsterimde bu sorun oluşmuş.format attırmış herşey silinmiş.sonra kurtarmıslar ama resimlerin hepsi şifreli olmuş acılmıyordu pc bana geldi.
1 haftadan fazla uğraştım cok lanet bişey çözüm bulamadım.

en son bu sitede yaptırdım uygun bir fiyata yaptılar.
Howdecrypt Virüs Temizleme ve Bozuk Resimleri Kurtarma - BİLGİSAYAR - www.avrupateknikservis.com

Bi tane dosya yolladım hakkaten açılmayan resimi açıp yolladılar geri sonra görüştüm tüm resimleri temizleyip yolladılar.

herkez çözüm yok demiş bende ümitsizlige kapılmıştım ama buldum.gerçi parayla yaptırdık ama en azından karizma gitmedi :)
çözüm yok diyenlere duyurulur.
 

memetsener

Yeni üye
12 Kas 2009
8
0
Aynı sorunu bende yaşamıştım Virüs onlarca şirket tarafından uçuk fiyatlarla düzeltiliyor , herhangi bi antivirüs combofix vesaire çaresi olmuyo . O sorunu düzelten ve kabalık eden arkadaş çözümünü paylaşssaydı cok daha saglıklı olur du!
 

myllove

Yeni üye
23 May 2013
18
0
sa

basit bi sql kurtarma programıyla eğer aynı sorun veya benzer bir sorun varsa bana ulaş. çünkü olay virüsün dosyaları bozması virüsü temizlemiş bile olsan dosyaların bozuk kalır. Yani virüsün yeri sağlam değil yaptığı iş sağlam sadece.

kardeşim ben 2 aydır çözmeye uğraşıyorum tüm hayatımı geçmişimi şifrelediler hepsi bozuk fotoğraf video resim aklına ne gelirse 40 gb yakın dosyam puf diye gitti sen çözmüssün banada yardımcı olursan sevinirim kardeşim
0534 218 02 09 bana burda msj watsapp arama birşekilde ulaşırsan sevinirim hayır edersin ciddeenn ...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.