Cs Go Fps Arttırma

bordoo1

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
562
0
Dallas
arkadaslar benım pc bıraz kotu pencerelı modda falan oynuyorum hanı varmı bıldıgınız bi yontem cok kotu pc de cok fps almak gıbı vıdeolar ızlıyorum fazla ıse yaramıyor ozel olarak bıldıgınız bı yontem varmı?
 

xelarmenbyhacked

Uzman üye
5 Ocak 2013
1,558
3
Dostum bunun birsürü yolu var. Sana bunları sıralamaya başlayayım.

1)Cs GO online bir oyun olduğu için işlemci gücü ister. İşlemci kullanan uygulamaları kullanma ayrıca sistem başlangıcında hiçbir uygulamanın açılmasına izin verme.

2) Ekran kartı driverlerini yükle. Oyun içi tüm grafik ayarlarını minimum a çek ayrıca (bak buna dikkat et) ekran kartı ayarlarının içerisindeki grafik ayarlarını minimum'a çek. Eğer ki driverleri yeni yüklediysen bilgisayarını yeniden başlat ki gerekli sistem dosyaları çalışsın.

3) Win 7 ve üstü kullanıyorsan masaüstüne sağ klik yap ve ekran çözünürlüğü de. Ek ayarlar seçeneginden HZ seçeneğini yükselt. eğer ki yükselmiyorsa ekran çözünürlüğünü düşür bir daha bak. Gaming monitör kullanmıyorsan 60hz dir genellikle. Bazı standart monitörler 75 hz yi de destekliyor. 75 hz yi yakalayamazsan sorun yok devam et sıra steam ayarlarında.

4) Steam kütüphanesinden cs go nun özelliklerine girip başlangıç seçenekleri bölümüne bunu yapıştırıyorsunuz. Buraya dikkat! 75 hz ve üstünü destekleyen mönitöre sahipseniz ve yukarıda dediğim gibi ayarını yaptıysanız freq den sonra gelen 60 yerine hz miktarınızı gireceksiniz. Burası önemli.
-freq 60 -novid -tickrate 128 -high

Edit: Eğer ki ayarlarını doğru yaparsan fps artışı garantisi veriyorum sana. Bizzat ben yaptım patates olan fps gayet oynanılacak seviyeye geldi. map küçükse standart 150 fps büyükse 45 fps görüyor
 
Son düzenleme:

Defacer16

Yeni üye
30 Eyl 2017
38
0
antartika
Ekran kartin amd ise cristal gibi bir sey yazar yani gecisli grafikler ha ona bas oyunu bul tikla oyuna guc tasarufu yerine yuksek performans de. Sonra pc>sag tik gir ve gelismis pc ayarlarina gir arka plan icin degil programlar icon e bas ve orda windows icin en iyi olan yazar buyuk ihtimal onlarin hepsini sifirla, arka planda uygulama filan calistirma, driverlari guncelle, da en fazla 3-5 fps gelir. Bu game boster filan bos yani ha eger cpu da o.c modu varsa overclock yap daha iyi olur senin icin birde sistemin intell mi yosla amd mi ve ekran kartin nedir yazabilirmisin ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.