Dağ serisi mi Nefes mi ? ANKET

Dağ serisi mi Nefes mi?

  • Dağ Serisi

    Oy: 17 56.7%
  • Nefes - Vatan Sağolsun

    Oy: 13 43.3%

  • Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TürK.KuRdU

Kıdemli Üye
2 Nis 2016
3,986
2
'm
Merhaba Ben Turkurdu bugün bir anket açayım dedim. Anket soruları şu şekilde

Dağ serisi mi
Nefes mi?

Eğer ikisini bilmiyorsanız boşu boşuna oylamayınız.

Bekliyorum bakalım hangisi seviliyor

Bana sorarsanız nefes çünkü dağ biraz daha kurgu nefes ise insanın ne bileyim içine işliyor sanki daha gerçekçi olaylar içinize kazınıyor gibi geliyor.

İyi anketler :)
 

TheMaho

Uzman üye
29 Ocak 2015
1,089
1
Türkiye
Bana göre film olarak Dağ 2, sahne olarak Nefes uyursan ölürsün sahnesi, bu arada Nefes vatan sağolsun daha böyle çekici soğuk bir film yani etkileyici
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.