Darkcomet-rat Nasıl Indirilir?

xyxALpHA

Yeni üye
4 Mar 2021
40
7
Bu tarz programları önce sanal makineye kur öyle dene,fakat ne olursa olsun güvenlik duvarı ve antivirusler bunu tehlikeli olarak algılar
kali linux da ****sploit kullanarak da rat oluşturabilirsin.
 
K

Korkan

Ziyaretçi
Dostum, Dark Comet-Rat'ı aşağıda verdiğim linkle indirebilirsin, kendi sitesi değil ama %100 güvenlidir, hiç endişelenmene gerek yok.

DarkComet-Rat İndir ==> TIKLA

Virüs Total Taraması ==> TIKLA
Ama Ben Yinede Güvenemiyorum Şimdi Virüs Kaparsa Format Atsam Bile Düzelmiyecek Bişey Yani IP Sonuçta Haçkerlerin Eline Düşüyor Ben Yinede Korkuyorum.
 

ScriptKid

Katılımcı Üye
5 Şub 2022
610
91
Ama Ben Yinede Güvenemiyorum Şimdi Virüs Kaparsa Format Atsam Bile Düzelmiyecek Bişey Yani IP Sonuçta Haçkerlerin Eline Düşüyor Ben Yinede Korkuyorum.
Bu işlerden anlamadığın o kadar belli ki
İP adresinin birisinin eline geçmesi bile o kişiye pek birşey kazandırmaz
en fazla yaşadığın şehri öğrenebilir onun dışında hiç birşey yapamaz
 

Woffluon

Katılımcı Üye
7 Tem 2021
283
95
burada karşımdaki kişiye bir küfürlü kelime veya hakaret edici kelime kullanmadım
o kişiye "geri zekalı lamer" demiş olmam, geri zekalılara ve lamerlere bir hakaret oldu.
"seni 5 yaşındaki geri zekalı LAMER" Cümlesi hem şahsa hakaretten forum kuralları 4. Madde ayrıca T.C Anayasası Madde 125'te de açıkça belirtiliği gibi
"Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır." Gördüğün gibi forum kuralları madde 2 ihlali de var.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.