DarkCometRat ile oluşturduğum ratı yiyen kişi ip adresimi bulabilir mi?

onka4545

Yeni üye
24 May 2024
6
0
Merhabalar hocamlar size bir soru ile geldim DarlCometRat ile oluşturduğum trojan'i yiyen kişi benim ip adresimi veya herhagibi bir bilgimi bulabilirmi eğer bulabiliyorsa bulamaması için ne yapabiliriz vds ile ip adresimizi koruyabilirmiyiz?
 
Çözüm
Merhaba iyi günler. Sanal makine kullanman gerek böyle sorunlarla karşılaşmamak için, ücretsiz VDS alabileceğin yöntemler mevcut aşağıda bıraktığım vidoya göz atabilirsin bu yöntemlerde umarım ip adresini değiştirirsin.

iyi forumlar.



PRF DR

Üye
26 May 2024
73
30
Ratı attığın kişi ağı dinlemeye alırsa ip adresini bulabilir oradanda sorgu paneline ip adresini atar hat kimin üzerine ise onun bütün bilgileri çıkar.
2016 da mernis hacklenince internette güvenlik yalan oldu :)

sana önerim gelişmiş anonimlik sunan ratları kullan veya kendin yaz.
en garantisi onion network kurup işlerini buradan halletmek.
 

onka4545

Yeni üye
24 May 2024
6
0
Hocam crvaplarınız için minnetarım adamsınız fakat vds açtığımızda vds teki bilgisiyar yinede bizim ip adresimizi kulanmıyormu tam vds nedir onuda bilmiyorum anlatırsanız minnetar olurum adamsınız
 

onka4545

Yeni üye
24 May 2024
6
0
mesaji yazdim ama sonradan arastirma yaparken anladim hocam cevaplariniz icin cok tessekurler allah razi olsun konu kilitlenebilir.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.