DDOS saldırısını önlem alan siteler var onlar nasıl atlatılır?

rohat0211

Üye
11 Haz 2010
145
0
Arkadaşlar ddos saldırısını engeleyen firmalar mı ne var mış o nasıl oluyor iplerini değiştiriyorlar yada başka yeremi yönlendiriyorlar aşırı ping geldiğinde ?
 

Kopril54

Katılımcı Üye
5 Haz 2016
929
0
Satürn
O sitelerin yaptığı işlem
Yükü dağıtmak
Zombileri yöneteni engellemek
Yada sunucu ıpsine gelen port isteklerini geçici olarak engellemek
Ama could flare vs siteler boş saldırmak isteyeni engellemek zor olur ama kendi sisteminle yada sunucuna kuacağın bi programla engelleye bilir yada güvenliği could flareden daha çok arttırabilirsin :)
 

rohat0211

Üye
11 Haz 2010
145
0
Arkadaşlar güzel demişsinizde şimdi www.a.com adında bi sitemiz var ve benim ordum var ve saldırıyorum www.a.com a sarsılıyor fakat belli bi süreden sonra etki etmiyor etki etmemesinin sebebi ne mesala ipimi değiştiriyorlar sunucuya reset mi atıyorlar dnslerle mi oynuyorlar yada aynı ipideki sunucularına mı yönlendiriyor ziyaretçileri oraları anlamadım ben
 

Hierro

Katılımcı Üye
4 Haz 2015
405
0
El-Hierro
Eğer Linux Kullanıyorsan Bunu Websploit Üzerinden Atlatabilirsin.Detaylı Olarak Youtube Kanallarında Mevcut Arama Bölümüne "Cloud Flare Engelini aşmak" yazarsan Bir Çok Kaynak Bulabilirsin.
 

CyBeror

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,281
0
Moscow
Dostum cloudflare işe yaramaz artık böyle sistemler rahatlıkla bybass edilebir mantığı ne olursa olsun ben bu konularda iyiyim yani yapacak pek bir şey yok galiba ddos karşısında.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.