Çözüldü De4dot ile aldığım hata!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhycdr

Yeni üye
15 Ocak 2019
8
0
Arkadaşlar bir .net reactor 4.8-4.9 korumalı bir yazılımı unpack etmek istiyorum ancak aşağıda görselde göründüğü gibi hata vermektedir ancak ben hatayı çözemedim internette alternatif bir unpacker da bulamadım,varsa unpacker,yoksa bu hatanın çözümünü anlatabilir misiniz?

_crUlA8pSPSZdCnWljstqw.png


Bilen arkadaşlar cevaplar,bilmeyen arkadaşlarda +1 diye yanıt verirse destek olmuş olacaklardır teşekkürler desteğiniz için.​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Jack Pirates

Katılımcı Üye
16 Mar 2017
787
0
TU R
Büyük ihtimalle birkaç farklı pack ile korunmaya alınmış deadot illa her programı unpack edicek diye birşey yok , öyle birşey olsaydı zaten her uygulamaya deadotu vur dnspy ile editle olurdu .
 
31 Ara 2018
120
0
Exe başka programla korunuyordur her pack de4dot le unpackleyemezsin. bu arada resim yüklerken lütven resimag gibi siteler kullanın hızlı resim Yurd dışındaki Dostlarıma gözükmüyor 403 diyor. Teşekkürler
 

anonuser23532

Kıdemli Üye
9 Ara 2017
2,602
12
Sorun özelden çözülmüştür.Sebebi;
Reactor'un programı native olarak compress etmesiydi..
x0rz'un modladıği de4dot kullanılarak çözüldu..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.