Debian 9 apt-get update hatası

baybaysan

Üye
5 Haz 2016
99
0
Planet
Merhabalar. debian 9 kullanıcısyım. apt-get update komutunu kullanınca resimdeki hatayı alıyorum.
Bu sorun ne zaman bilgisayara oracle java yüklersem o zaman oluyor. Yükleme işlemini internetten bakarak yapıyorum, bazı sitelerde UBUNTU key yazıyor sanırım bu yüzden hata oluyor. çözümü nedir?


https://hizliresim.com/ZXoQJG
 

baybaysan

Üye
5 Haz 2016
99
0
Planet
Kod:
sudo apt-get purge java*
Daha sonra ise yukarıda yazdığım komutları çalıştırmayı dener misiniz?

bunu yapınca java 8 ve 11'i kaldırayım mı diyor bende hayır dedim

edit:
birde şimdi - /etc/apt/sources.list.d/ dizininde java8 metin belgesini sildim sorun çözüldü ap-get update yapıyor.

wget google.com yazsana dosya indirme işlemi yapacakmı ? indirirse depoların gg yeniden yapılandırırız, indirmezse dns değişir üstesinden geliriz.

https://hizliresim.com/Wq3kDY
böyle bir çıktı aldım
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.