Deebwebb

Milliyetci87

Kıdemli Üye
1 Ocak 2016
4,332
0
necropolis
Aslında deep wew GENEL olarak kötü içeriklere sahip.Ama eğer yanlış bir linke tıklamassan,kötü videolar açmassan sorun olmaz.Ama yinede tor browser indirip girme bence.Biraz bu konuda bilgi edin.
 

borntodie

Katılımcı Üye
1 Tem 2014
437
0
Çok sıktı bu deepweb muhabbeti. Hayır nasıl bir yer olduğunu sanıyorsunuz cidden çok merak ediyorum.

1. Tor browser indir
2. .onionlu linki yaz bu kadar, istersen günde 26 saat gir ne kapına polis gelir, nede fbi sana suikast düzenler. Riskleri tabii ki var ama World Wide Webde başına gelemiyecek bir şey deepweb(!)'de de gelmez.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.