Deep Web de Nasıl Site Açarım?

evann_

Yeni üye
28 Ağu 2021
26
7
Youtube da bununla ilgili çok fazla bir video ve bilgi yok.Deep web de nasıl site açarım? Bu siteyi nasıl dizayn edebilirim? yardımcı olursanı sevinirim dostlar :)
 

codetains

Üye
14 Ocak 2018
88
24
Youtube da bununla ilgili çok fazla bir video ve bilgi yok.Deep web de nasıl site açarım? Bu siteyi nasıl dizayn edebilirim? yardımcı olursanı sevinirim dostlar :)
Oncelikle deep web denilen kavramin private olan her seye dendigini unutmayalım ornek vermem gerekirse facebookta sadece kendin gorebilicegin bir gonderi attiginda bu da deep webe girer yani deep web internette herkesin ulasamiyacagi seylerdir googlein indexliyemedigi cogu sey deep web kavramina girebilir çünkü asıl kavram private olamasidir ama .onionlu bir site acabilirsin kendi bilgisayarını host etmen gerekiyor https://www.turkhackteam.org/konula...itenizi-acin-1-dakikada.2013994/#post-9576541 bu konuyu inceliyebilirsin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.