Deepweb Diye Bir Yerin Var Olduğunu Öğrendiğinizde Nasıl Karşıladınız ?

SessizKalpler

Kıdemli Üye
17 Ocak 2016
4,911
22
.
Açıkçası bende ilk seferinde meraktan arkadaşlarımızın dediği gibi artistlikten felan girmiştim sonra o mide bulandıran iğrenç içeriklere p#ç limden girdikten sonra bende yemek yiyememiştin herşdn tiksinmiştim halada tiksinirim aklıma geldikçe, ama girerim. unutmamalı ki gerçek bir hacker hiç Bir şeyden geri kalmaz hayatın gerçeğini görür dünyanın nasıl bir yer olduğunu anlar işte ozman kaybedecek bir şeyi yoktur hacker aslında bunu tanımlar.
 

AnTiFriZz

Uzman üye
27 Şub 2016
1,687
3
29
ON/C
ben direkt indirip girdim ama girmeden cıktım cunku onion sitelerınden birinde ceset abi gördüm :D
 

DR4K0L0L

Katılımcı Üye
24 Şub 2016
891
1
Açık olmak gerekirse, ilk kez tanıştığımda, en çok ilgimi çeken çocuk *****grafikleriydi. Fakat, yasadışı olduğu için hiç bulaşmadım. Uyuşturucu satan bir foruma girdim. Aklımdan çıkmıyor hiç, birisini uyuşturucu kiralayacağım bahanesiyle oyalamıştım. Sahi, ne oldu o adama ?

Neyse, beni hiç ilgilendirmez.. Derin Web ile tanıştığım ilk anlarım, unutulmaz anlarımdır. Arada aksiyonlar da yaşadım tabii. Hep biz mi insanları 'enayi' yerine koyacağız... :)
 

Atduskunu

Yeni üye
27 Tem 2012
35
0
Girerken acayip heyecanlı hissetmiştim, içerdiği bir kısım şeyleri gördükten sonra yolda yürüyen adamdan çekinir oldum. Bir de ülkemizde artan sapıklık oranıyla direk bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Keşke hiç yayılmasaydı.
 

Excali1905

Üye
31 Eki 2015
228
1
İlk duyduğumda biraz tırsmıştım . Ama sonra bir cesaretle girdim ve psikolojimi bozucak türden şeyler olduğunu gördüm. işin ilginç tarafı bunu bildiğim halde hala izliyorum. :)
 

Jaganvir

Katılımcı Üye
26 Ara 2015
292
1
stalker
Zamanında p2p network'lerin bütün pisliğini görmüş biri olarak, saçma sapan bir yer gibi geldi.. Hala da öyle geliyor.

Önüne gelenin, iki ufak ayar ile site açabildiği bir yer. Ondan dolayı geçmişin myspace'i, şu anın facebook sayfaları ne ise deep web de o.. bir iki işini bilen profesyonel dolandırıcı, saçma sapan siteler açan binlerce salak, o binlerce salağı takip eden milyonlarca salak....

Ama en büyük eğlencem, deep web seviyeleri saçmalığına inananlarla dalga geçmek, o kabul edilmeli...
Aslında bu seviye olayı insanların hayali olarak yaptığı bir şey. Ekvator çizgisi gibi düşün. Aslında yok ama var. tor ağları'nı biraz üst seviyeye koymuşlar, girmek için tor tarayıcısı istediği için. Bir de şu meşhur closed shell system var onuda daha üst seviyeye koymuşlar. Olay bu aslında.
 

MustafaE

Katılımcı Üye
25 Haz 2015
551
0
İstanbul
1yada 1-5 yıl öne duymustum biraz arastırdım ve girmeye bakmayakarar verdim aslında Güzel Ama Her Önüne Gelen .odion uzantılı İSteler Actıgından Gİresim gelmiyor ama En cok Sevdigim is eKücük Kardeşlerimin Ben Deepweb Seviye 4-5 Ulastım diye Sosyal Aylara Foto Atmalarına Çok Gülüyorum ya

iyi Geceler
MustafaE
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.