Çözüldü Devamsızlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BiMoNeS

Katılımcı Üye
23 Ağu 2017
384
0
İzmir
Hastayım. Doktordan rapor alıp okula gitmesem sıkıntı olur mu? Uyarı alır ve ya sınıfta kalır mıyım? Devamsızlık fazla da.
lbAvZB.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Corle0ne

Yaşayan Forum Efsanesi
25 Haz 2016
9,593
502
StPetersburg
Sıkıntı olmaz al raporunu götür ver, müdür yardımcısı ile konuş eğer onaylarsa velinle birlikte gidip devamsızlığını sildirmeye çalış
 

Pigman

Katılımcı Üye
9 Ara 2017
356
0
Norveç
Velinle müdür yardımcisinin yanına gidin devamsizliklari izin olarak değiştirsin yani silsin rapor aliyosan al sorun çıkmaz 10gun devamsızlık olduğunda velinle.iletisime geçerler devamsizliklari sildirmek için tabi.
 

dbysummit

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
774
0
Hastayım. Doktordan rapor alıp okula gitmesem sıkıntı olur mu? Uyarı alır ve ya sınıfta kalır mıyım? Devamsızlık fazla da.
lbAvZB.jpg

Özürsüz devamsızlık hakkı 10 gün, özürlü devamsızlık hakkı 20 gündür
ister 30 gün özürlü olarak kullanabilirsin istersende 10 özürsüz, 20 özürlü olarak kullanabilirsin
özürsüz 10,5 olursa kalırsın, özürlü, özürsüz fark olmaksızın 30,5 olursa kalırsın

yani 30 son hakkın ama tabikide özürsüz'ün 10'u geçmemesi şartıyla
 
Son düzenleme:

Amis

Katılımcı Üye
22 Ağu 2016
782
0
Elazığ
devamsızlık fazla dedim ben 10. sınıfta sıır 40 gündü hepsini 1 dönemde bitiriyordum 2. dönem zaten çoğu tatildi :D hiç bişi olmaz takıl kafana göre
 

egemen1

Üye
22 Ağu 2016
178
0
Antalya
Kardeşim lisede 1 kere kalmış ve şuan son seneyi okuyan biri olarak söylüyorum yani yeni sistemin tecrübesi konuşuyor :D
Raporlu Devamsızlığının Hakkı : 20
Raporsuz İzinsiz Devamsızlık Hakkı : 10
Yani Toplam : 30 gün eğer bu rakamları yarım gün dahi aşarsan kalırsın.
Sana tavsiyem okula tamam gitme rapor al hocana ver ancak aileni okula götür müdür yardımcın ile konuşsun 3-5 hocanın insafına kalmış Özürsüz devamsızlığını izinliye çevirsin.
Bu nasıl olacak: Ailenden birisi (Anne-Baba) İlgili müdür yardımcına dilekçe verecek imzalı bir şekilde ki okula gidip derdini anlatınca imzalatırlar dilekçeyi senin mesela kaçmış 2 Raportlu 8 Özürsüz varya onu alıp 5 Raportlu 5 Özürsüz yapsın ki öğleden sonraları kaçabil :D
İmza : 12.Sınıf EML Öğrencisi :D :D :D
 

Quiklav

Adanmış Üye
8 Eyl 2016
7,030
56
127.0.0.1
Merhabalar;

Raporunuzun süresi kadar devamsızlık yapabilirsiniz.
Veyahut veliniz dilekçe yazıcak, özürsüz devamsızlık silinecek lakin özürlü devamsızlık olarak eklenir.

İyi forumlar. :)
 

"Squ4LL

Özel Üye
14 Tem 2009
14,316
592
Konu içeriği incelemiş olup sorunun çözüldüğüne kaanat getirilmiş ve daha fazla post kasılmasını önlemek,sorunu yaşayan diğer üyelerimizin arama yaptıklarında daha kolay bulması için konu kilitlenip "çözüldü" ibaresi eklenmiştir.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.