Sızma Testleri Dijital Reklam Panolarına Nasıl Müdahale Edilir?

seferoğlu06

Yeni üye
27 Eki 2023
13
2
Merhabalar Arkadaşlar Sokaklarda Gördüğümüz Dijital Reklamlar Var Ve Onlarda Bazen İstenmeyen Reklam Oluyor Ve Onları Kaldırmak İstiyorum Nasıl Bağlanır, Hangi Cihazlar Kullanılır?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

raidenhan

Yeni üye
3 Mar 2021
44
12
Yalnız şöyle bir soru var aklımda, şuanda bir kaç kişi çeşitli yabancı şehirlerde bulunan dijital reklam panolarını hacklediğine dair paylaşımlarda bulunuyor. Flipper Zero sahibi olup tek tek şehirlere gidip yapacak halleri yok. Farklı bir yolu olmalı ki uzaktan halledebiliyorlar. Ben şöyle düşünüyorum, reklam panolarının ip adresini bulup sanırım nmap üzerinden ağ güvenlik zaafiyeti tespit ediyorlar sonrasında FTP ile dijital reklam panolarının ekranlarını değiştiriyorlar. Çok fazla bilgim yok, sadece bir fikir sunuyorum. Tartışabiliriz.

Hocam sanmıyorum, konunun aşağısında bir yorum bıraktım. Sanırım arkadaşın bahsettiği dijital reklam panosunu hacklemek böyle gerçekleştiriliyor. Bir okuyup, fikir sunarsan sevinirim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.