Diş macunnudaki tehlike !!!

sentinusx

Yeni üye
19 Eki 2014
42
0
Değerli kardeşlerim.öncelikle bu platformu bizlere ücretsiz yansıtan tht ailesine teşekkürü borç bilirim. Hepimiz akşam eve giderken çocuklarımızın kullandığı bizim kullandığımız diş macununa bakmasını istiyorum.. Içindekiler bölümünden. !!! Fluorıde !!! Maddesine baksınlar ve google da araştırmanızı istiyorum bu madde ne içindir... Bir özet madde dişlerde fırçalamadan sonra aldatıcı beyazlığı vermektedir..reklamlarda kefaşeleri çıkartıp güldürüyorlarya beyaz beyaz montajlı onun benzerini veriyor gerçektende günde 2 kez fırçalayın diyorlar .. Ama sakın diyorum maddenin ne olduğu uzun dönem kullanımda beyin hücrelerini öldürdüğü kanıtlanmıştır.. Ayrıca 2 kez diş fırçalayan yakınlarınıza sorun baş ağrısı yaşıyorlarmı.. Ve deneyin dişinisi fırçalayın tabiki macunun bol kullanırız ve fırçaladıkdan 2-3 dakika sonra bi beyine ferahlık gelir enseden enseden araştırın o ferahlık nedir :d
 
Son düzenleme:

Rival

Özel Üye
28 Eki 2013
7,264
2
Diş macunundaki flor yutulduğu takdirde daha büyük sıkıntılara yol açabilir bu yüzden misvak kullanabilenler kullanmalı kullanamayanlar ise diş macunlarının arkasındaki yeşik bankodlu ürünleri alarak bir nebzede olsun kurtulmuş olurlar.

85308.jpg


Yeşil : Doğal ürün
Mavi : Doğal ve tıbbi ürün karışımı
Kırmızı : Doğal ve kimyasal malzeme karışımı
Siyah : Tamamen kimyasa
 
Son düzenleme:

sentinusx

Yeni üye
19 Eki 2014
42
0
GÜZEL PAYLAŞIM MİSVAK KULLANMAYA BAŞLADIM :d LAKİN RENKLER ALDATICI HEPSİNDE FLUORIDE VAR DİŞ MACUNUN KULLANMAK ŞART DEĞİŞ SU İLE DE YAPILIR.VEYA CEP SODASI SU KARIŞIMI BİR BARDAKDA KARIŞTIRILI DİŞ FIRÇASI ONA BATIRLIR... AĞIZ KOKUSU İÇİNCE KAHVE ÇEKİRDEĞİ..
 

panda123

Yeni üye
22 Haz 2015
21
0
Aynen o madde damaktan çok etkili olur ve epifiz bezini köreltir yada kireçlendirir diyebiliriz. Çok doğru bir bilgi. Zamanla epifiz bezindeki hasar nedeniyle depresyon şizofreni gibi zihinsel hastalıklar meydana gelebilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.