Discovery işimi görürmü

LikeForYou

Uzman üye
25 Eki 2015
1,765
2
114
.
Arkadaşlar takoz telefonumun üstünden araba geçti bozuldu babam kendine yeni telefon alıp bana discoveryi vericek büyük ihtimal internette gezinmek faceye filan girmek oyun moyun oynamam okey dışında.
 

fcengiz611

Üye
6 Eki 2009
199
0
Sosyal medya ve okey içinse her türlü işini görür. Bizim arkadaş kullanıyordu oda senın gıbı fazla kurcalamıyor face twet instagram, okey , batak oynuyor telefondan memnunum diyor :)
 

Th3CoRSaN

Katılımcı Üye
12 Mar 2016
319
0
THT
Arkadaşlar takoz telefonumun üstünden araba geçti bozuldu babam kendine yeni telefon alıp bana discoveryi vericek büyük ihtimal internette gezinmek faceye filan girmek oyun moyun oynamam okey dışında.

kardeş ben discovery 2 kullanıyom çabuk bozulduklarını söyleyebilirim
2kez anakart yandı se servisindede birsürü sorun çıkarıyolar.
 

fifi35

Üye
5 Tem 2012
131
0
izmir
Şarj soketi en büyük sorunu onun dışında telefondan ne istediğine bağlı sırf mail bakıcam işim gereği şarjı iyi gitmeli diyorsan beklediğin performansı zor alırsın. Ama ben arada sosyal medyaya girerim akşamları okey oynarım onun dışında aramadan aramaya dersen gayet işini görür. Şarj soketi konusundada ne kadar nazik olursan o kadar iyi ömrü açısından.
 

ByMefta

Uzman üye
23 Eyl 2009
1,540
0
o telefonla işini görürsün rahatca. Yanlız şarja takarken nazik davranman lazım. Şarjdan alırken pat diye asıldınmı zamanla soğuk lehim oluşuyor ayaklarında kıncal damar gibi bişi şarj soketi.Benim arkadaş 2 senedir kullanıyor bir skıntı yok diyor ama nazik davranacaksın şarj ederken .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.