dj lere özel..pro müzik yapıcılar

ashiltürk

Katılımcı Üye
31 Tem 2008
671
0

Av Music Morpher Gold 4.0.71

free-tutorials-project15_clip_image001_mmg4.jpg


Dj olmak artık cok kolay!!!AV Music Morpher Gold ile ses dosyalarınızı daha rahat ve kolay bir şekilde tasarlayabilir ve üzerinde oynama ve ekleme yapabilirsinizalt Programın bir özelliği daha içinde bir çok efekt bulundurmasıdıralt Efektlerinizi oluşturmak içinde efekt sihirbazı devreye girebiliyoralt Genel Özellikleri: * Ekstra ses ve müzik kanalı ekleme * Yapılan kayıtlar üzerinde çeşitli düzenlemeler yapabilme * Sesler üzerinde bass ve tiz ayarı yapabilme * Çeşitli müzik dosyaları oluşturma ve bunları bilgisayara kaydetme
md2hbm.png

http://rapidshare.com/files/21541471....0.71_TURK.rar


Disco XT DJ 4.7.0 + Serial
2wr43r6.jpg

Disco "canlı" miksler yapmak için tasarlanmış bir DJ programıdır. Standart donanımlarla gelişmiş müzikler yaratmak için idealdir. Serial mevcuttur.

Özellikleri:
- Cue/nudge/fastforward/pitch/pitch fonksiyonları.
- 2 kanal mikserde bass/treble/level/master/cue seviyelerini ayarlama.
- iPod ile uyum.
- iTunes müzik kütüphanesi ile senkranizasyon.
md2hbm.png

http://rapidshare.com/files/21551480...0___Serial.rar
 

bozkurt20

Yeni üye
28 Mar 2009
23
0
arkadaslar sarkiya dj onur gibi ses efekti veren program ariyorum yardimci olursaniz sevinirim
 

ashiltürk

Katılımcı Üye
31 Tem 2008
671
0
arkadaslar sarkiya dj onur gibi ses efekti veren program ariyorum yardimci olursaniz sevinirim

roxio var onun full ünü ve temizini bulursam paylaşırım..




2qa0paa.jpg

trb.gif
Bir şarkı dinlediniz fakat kime ait olduğunu bir türlü çıkartamadınız. Tunatic mikrofondan dinlettiğiniz herhangi bir şarkıyı veritabanında ve internette arayan ve size şarkı sözleri, satın alma linkleri, albüm kapakları gibi o şarkı ve albümle alakalı linkleri gösteren ilginç bir program.
ingb.gif
Do you like a song, but do not you know that song this for? Tunatic can fasten on it a label for you! Tunatic – this is the first searching system, which determines a song, on that as a given program hears through microphone. Tunatic displays the name of canto for a few seconds, also name of performer and by the useful references, on which you can get the given song, to read a text of canto, to purchase CD and etc Tunatic will change your picture of listening of radio! Determines the name and performer of any canto, recognizes the to my surprise most rare tracks, will help rassortirovat a musical archive.
123rs5u.jpg


j13pqx.gif


20pxy82.jpg

 

dj_zaza

Uzman üye
4 Tem 2008
1,082
0
tsk kardeşş jıngıl gibi bi pro vardı yazdıklarını okuyan üzerinde oynama yapılan bi pro vardıı onu bula bilirmisin kardeşşş ....
 

ashiltürk

Katılımcı Üye
31 Tem 2008
671
0
21e5hg5.jpg


Filesize: 6 MB​

trb.gif
Audio Editor Gold, gelişmiş, güçlü, tam, özel ve profesyonel dijital ses düzenlemesi yapabilen, çok popüler ses biçimlerini destekleyen, müzik üretimi için mükemmel ve profesyonel bir ses editör yazılımıdır. Kendi müziğinizi kaydetmek için kullanabilir, sesleri düzenleyebilir, başka seslerle karışım yapabilir veya ahenkli bölümler ve sesler ilave edebilir, çoklu ve yankılı sesler yapabilir ve oluşturduğunuz bu yeni sesleri sabit sürücünüze kaydederek CD veya DVD ortamında yazabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.