Doğrulama Geçme

Doguu04

Üye
24 Mar 2018
175
0
/etc/passwd
Merhaba arkadaşlar ,



bir hesap satın aldım. 240 K takipcisi mevcut.


Hesabın maili vs. bana ait fakat giriş yaparken şöyle bir doğrulama istiyor ;

qA4JaW.png



Hesap Amerika'ya Aitmiş. Vpn ile giriş yapınca benim telefonuma doğrulama istiyor onu geçiyorum tekrar giriş yapınca yine başka mail istiyor ne yapmam lazım ?
 

kalpsizpgenc

Uzman üye
15 Eyl 2018
1,793
3
İnstagram
Hesap yüksek ihtimal çalıntı polise gidemezsin Kısaca dolandırıldın ama hesap çalıntı olduğu için de polise gidersen suçlu durumuna düşebilirisn biraz karışık Ne kadar ücret vemriştin ?
 

ducihan

Üye
31 Tem 2017
112
0
Turkey
Buna başka bir çözüm yok mu

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. kişi ile iletişime geçebiliyorsan iletişime geç eğer ki geçemiyosan nakit olarak ödemediysen elinde dekontlar var ise para yatırdığına dair konuşmalarda duruyorsa o numaraya ait mahkemeye ver.

birde detaylı olarak başka bir vpn ile denesen girme ihtimali belki bir ihtimal olabilir.
 

Doguu04

Üye
24 Mar 2018
175
0
/etc/passwd
Arkadaşlar illa ki kurucu maili istiyor.

Durum şöyle ; Amerikan vpn ile girince benim mailime ve telefon numaramı doğrulamamı istiyor , Vpn olmadan kendi ip adresim ile girince kurucu maili istiyor. Kendi telefon numaramı doğruladıktan sonra tekrar kurucu maili istiyor. Kullandığım vpn crackli falan değil kendi paramla aldığım bir vpn.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.