doğubayazıtta askerlik yapan veya ağrı dağını iyi bilen var mı

lacoste34

Üye
28 Ocak 2015
58
0
arkadaşlar uzun zamandır ağrı dağını araştırıyorum birgün ama birgün mutlaka ağrı dağına çıkmayı düşünüyorum en büyük hayalim bu ama orda çok terörist var diyolar orda dağa çıkan dağcılardan zorla para alıyolarmış bu doğru mu
 

0x3a

Üye
23 Tem 2014
62
0
Ne teroristi be kardeşim :) Kartalların olduğu dağdır Ağrı dağı oraya çıkmak zordur meşakatlıdır, oraya çıkan az işnsan vardır :)
 

nicotein25

Uzman üye
14 Nis 2013
1,262
0
ağrı doğubeyazıt ve o kesimler doğrudur terör olayları vardır yol kesip akıllarınca kimlik kontrolü vs yapıyorlar ama askerimiz ve polisimiz o bölgeleri iyi bir şekilde tutmuşlardır , bir sıkıntı doğuracağını sanmıyorum ama ilçe jandarmayla görüşüp onlar size bilgilendirme yapabilir.
 

lacoste34

Üye
28 Ocak 2015
58
0
eylül ayında küçük ağrı dağının eteğinde 20 kişilik terörist grup geldi halkla buluştu haber sitesinde okumuştum tek tek baktım resimlere bu teröristlerin sakal traşı oluyolar kıyafetleri tertemiz çok rahat davranıyolar bende dedim heralde bunlar gündüz dağda akşam köyde kalıyolar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.