Driver Güncelleme Program Önerisi

SeaMar

Üye
29 Eki 2018
163
0
Arkadaşlar windows 10 bilgisayarıma format attım.Gerekli sürücüleri sorunsuz güncellemek ve yüklemek için program arıyorum

iobit driver booster tam anlamıyla güncellemeleri yapsa da program bilgisayarı bozduğunu söylediler.

Kullanabileceğim sürücü güncelleme programı önerir misiniz.
 

AhmetKnKc

Uzman üye
15 Mar 2018
1,080
9
19
Evden
iobit driver booster Windowsu nadiren bozar. Bu sorun genelde eski donanımlardan kaynaklanıyor. Eğer iobit driver booster ile sorun yaşıyacağınızı düşünüyorsanız kurulum yapmadan önce "Sistem geri yükleme noktası oluştur" u seçerek olası hatalarda sistemi geriye alıp farklı program deniyebilirsin. Şahsen benim favorim Iobit Driver Booster.
 

ByMefta

Uzman üye
23 Eyl 2009
1,540
0
Günün tam sürümü olarak dün yayınlandı Driverbooster pro sürümü . Şansa bak . Ama yinede free olarak kısıtlıda olsa kullanabilirsin .
 

The Coηq

Uzman üye
30 Tem 2019
1,791
45
Merhaba ;

bu programlar işine yarayacaktır.

1- Driver Booster.
2- Free Driver Scout.
3- DriverPack Solution.
4- Snappy Driver Installer.
5- Driver Talent.


İyi günler dilerim.
 

Induiduel

Yeni üye
29 Şub 2020
6
0
-Driver Booster
-Driver Solution
-Driver Revier
Tavsiyemdir ancak yüklenmemiş sürücü olursa dikkatli ol manuel indirme bilgisayara zarar verebilirsin....
Doğru sürücü bile olsa bazen sorun çıkarabiliyor tek tek yüklemek
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.