Dünya Aslında Düz müdür ?

Hasqer

Uzman üye
27 Haz 2016
1,197
7
Çok Saçma Bana Göre Ama Bir Tartışma Ortamı Olsun İstedim...

Dünyanın Düz Olduğunu İddia Eden İnsanlar Var Ve Youtube'dada Bir Çok Video Var Kanıt Olarak

Dünyanın Düz,Daire Ve Etrafı Antartika İle Çevrelenmiş Bir Şekilde Buzullarla Kaplı Olduğu Söyleniyor Ve Antartika'yı Ziyaret Etmek Araştırma Yapmak Yasak Daha Önce Yapmayı Deneyen Bir Adamı Silah Zoruyla Döndürmüşler Ve Hapse Atmışlar Yani Ne Tarafa Doğru Giderseniz Sonunda Karşınıza Antartika Çıkacaktır..

Ve Ufuk Çizgisi Biz Yükseldikçe Eğim Olması Gerekirken Bizimle Birlikte Ufuk Çizgiside Havalnıyor Yani Hep Düz Kalıyor
Nasa'nın Youtube'da Paylaşmış Olduğu Canlı Dünya Yayınlarında Hem 2000 Civarı Uydu Olması Gerekirken Yok Ve Yayında Ülke Gece İken Aslında Sabah Yani Zaman Farkı Var Sahte...

Dünyanın Şöyle Bir Yapıya Sahip Olduğu İddia Ediliyor
1bkt4mG.jpg


Bu Tarz Bir Sürü Video Var
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=9OH39AplXRg"]https://www.youtube.com/watch?v=9OH39AplXRg[/ame]

Bu Şekilde Söylentiler Var

Sizin Düşünceleriniz Neler ?
Daha Önce Araştıran Merak Eden Oldumu ?

Konu Her Eleştiriye Açıktır :)
 

duman05

Adanmış Üye
9 Eyl 2012
6,326
2
İmkansız yani bu konuyu geç cografya var jeoloji var bu kadar bilim dalı bunca yıl boşuna mı uğraşmış :)
 

BÖKE

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Ağu 2016
8,754
411
Bu videoyu coğrafyacılarımızada izletmeliyiz :)
 

TheBigBoss

Üye
26 Ara 2015
174
0
İlk önce onu belirteyim bazı fizik kurallarına göre kosmosda hiç bir gök cismi düzdüm olamaz.Antarktikaya gelince ise orda bazı gizli projeeler yürütüldüyü için öyle
 

TheHacker4

Katılımcı Üye
25 Ağu 2010
645
1
Eskişehir
Bütün ayetlerde güneşin ve ayın döndüğü yazılı beyler bana da cok mantıklı geliyor.

Yasin Suresi 40. ayet : ''Ne güneş aya yetişebilir , ne de gece gündüzü geçebilir.Her biri bir yörüngede yüzmektedir.


Allah O'dur ki, gökleri dayanak olmaksızın yükseltti; onları görmektesiniz. Sonra arşa istiva etti ve güneş ile aya boyun eğdirdi, her biri adı konulmuş bir süreye kadar akıp gitmektedirler. Her işi evirip düzenler, ayetleri birer birer açıklar. Umulur ki, Rabbinize kavuşacağınıza kesin bilgiyle inanırsınız. (RA'D SURESİ / 2.ayet)


Allah), Geceyi gündüze, gündüzü de geceye uzatıp-örter. Güneş'e ve Ay'a boyun eğdirdi. Her biri (yörüngesinde), belirli bir süreye kadar hareket eder. İşte bu şekilde Allah,sizin Rabbinizdir ve mülk o'nundur o'ndan başka (yardıma) çağırdıklarınız, 'bir çekirdek zarına' bile malik olamazlar.

[FATIR(35)/13]
AR
Artı olarak uçak seferleri bizim haritamıza göre degılde birleşmiş milletlerin haritasındakı gibi seferler çiziyor.


Örneğin bir gemi açık sularda ilerlerken sizden uzaklaştıkça kayboluyor gibi görünür. İlk önce alt kısmı ardından güverte, yelken olarak üst kısımlara doğru kaybolduğunu görürüz. Buda yuvarlak olduğunun kanıtı olarak sunulur. Fakat o kaybolan gemiye bir teleskopla bakarsak aslında görebiliriz. Geminin aslında bizim gözümüzün o kadar uzağı göremediği için kaybolduğu gerçektir. Eğer düna yuvarlak olsaydı ufku geçtiği an kaybolması gerekirdi.

Ve daha boyle soylenecek bir sürü bilimsel kanıtlar mevcuttur.
 

BozkurtOrdusu

Uzman üye
15 Tem 2016
1,871
0
Ankara
Uzaya çıkan astronotların söylediği dünya şekli,izlediğin canlı uzay videoları,resimlerde gördüğün dünya emin ol gerçek dünya.
 

Baysal

Y.İ. ve ÜDY Kurulu Başkanı
21 Eki 2012
15,753
1,542
Evet dünya kesinlikle düzdür. Gemiyle denizde giderken çok açılırsanız kenardan düşerseniz dikkat edin. İsteyenlere kilisemiz tarafından cennetten arsa, günah bağışlama hizmetimizde vardır.

İletişim için posta güvercini : cilgin_papaz_1220
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.