Dünya'nın en zengin 50 insanı zekat verse idi;

ByVolDemort

Uzman üye
2 Kas 2009
1,043
0
C:\Intel
Sadece 50 kişiden toplanacak olan miktardır bu; 32 milyar Türk Lirası(21.3 milyar dolar). Bu da; 16 milyon insana 2000 Lira olarak dağıtalabilirdi. Sadece su yüzünde olan 50 zengin insandan sağlanabilir bu rakamlar. Ya su yüzüne çıkmayan trilyonerler?
 

By New Hacker

Kıdemli Üye
21 Eki 2009
3,441
0
Damla Sakızlı Klavyem
Onlar çıkar peşindedir.Onlardan zekat beklenmez, onların vereceği zekattan ne olur.Bin kere tövbe etseler, yie kirlenmeyeceklermi? Sömürdükleri topraklara zulümle hükmetmeyecekler mi? Kim hayır diyorsa, göz yumuyorsa, Başkaları açken kendileri tok uyuyorsa, bilin ki onlar bizden değildir.
 

imanstyle

Katılımcı Üye
7 Eyl 2009
719
1
Birkitirdikleri mallar ahirette onlarin boyunlarina yilan seklinde sarilacak ve onlarin üzerlerine ates ile yapistirilacak...ayet ve hadislerde gecer...üstelik dün aksam camide okuduk bu tür olaylari
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.