Dünyanın Eniyi Clanı We Dünyanın En İyi OyuncuLaRI *aAa* Clanı

FTG-Graveworm

Yeni üye
28 Eyl 2009
1
0
ya aptal aptal konusma canavar bı sey bılmıyorsun yorum yapma barı...
senın o bahsettgın adam aAa*Kabal dır ve aAa clanı ıyı durumda ıken dunyanın en ıyı awp kullanan ısmıdır.
Bıraz arastırında yazın ya . Bu konuyu acan arkadasada bır uyarım olucak baslıgın soyle olması gerekıyodu "Bır zamanlar dunyanın en ıyı takımı" Bu daha mantıklı olur cunkı su anda baktıgın zaman mTw var mYm var fnatıc var mibr var cok bu saydıklarım zaten takıp edenler bılır dunya sıralamalarında en ust sevıyerlerdekı takımlardır...
 

emreerkec

Yeni üye
15 Haz 2009
13
0
Tabikide Hayır Degişilmez tek gercek Dunyanın En iyi Clanı [SK] Dır... Tabi O clanda Dunyanın En iyi Oyuncusu Spawn Bulunmaktadır
 

emreerkec

Yeni üye
15 Haz 2009
13
0
Graweworm sana bi daha solim O adamın Karsısındakıler bot Kardeşim dikkat edersen anlarsın ????
 

emilien0

Yeni üye
21 Ağu 2009
19
0
herkesinbde bildiği gibi en iyi takım SwedenFnatic ve en çok puanda onlarda en iyi oyuncudan Fnatic.F0rest* tartışmasız
 

dr_uglybull

Katılımcı Üye
1 Tem 2007
315
6
istanbul
herkesinbde bildiği gibi en iyi takım SwedenFnatic ve en çok puanda onlarda en iyi oyuncudan Fnatic.F0rest* tartışmasız
arkdasım dunyanın en ıyı takımı mtw amd. dir hatta wcg 2008 sampıyonudur dunyanın en ıı oyuncusuda
GET_RIHT FOREST SUNDE 3 undn bırı olarak gosterılıo ama daha bellı degıl .Ayrıca aaa clanı 2002 de dunyanın en ıı takımı olmusudr ayrıac suan dunyanın en ıı awp kullan playerı tartısılmaz walle dır..
 

Keylargo`

Kıdemli Üye
12 Tem 2008
4,460
3
None
Harbi Adamlar Bildiğin PRO Ama Bu Hs Ler Bu Vuruşlar Clan Maçından Falan Olamaz Adamlar Dehşet Salak O Ne Be Bot Vurur Gibi Vuruyo Tabancayla Falan Yok Yha_?

aAa Deil En iyi Clan SK Clanıdır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.