Düşük takipçili hesap nasıl kapatılır?

"Elif

Katılımcı Üye
8 Ara 2018
507
44
26
Merhaba,
Spam, taklit gibi yöntemleri VPN açarak, uygulamanın eski sürümlerini kullanarak, eski tarihli hesaplardan yaparsanız daha yararlı olacaktır.
 

`AJAX

Katılımcı Üye
21 Haz 2019
398
7
Merhabalar, lili ile profil fotoğrafını indirerek funsta aracılığıyla sahte bir konuşma düzenlemeyi deneyebilirsiniz, bu konuşmayı kanıt olarak kullanabilirsniz iyi forumlar.
 

FAKULTE

Katılımcı Üye
27 Mar 2016
498
57
İstanbul
Hepinize çok teşekkür ediyorum instagram bu sahte konuşmayı fark edecektir sanıyorum . Taklit atarsak bile pp si aynı olan yüzlerce kişi var bize daha sağlam kesin yapılmış bir yöntem lazım
 

FAKULTE

Katılımcı Üye
27 Mar 2016
498
57
İstanbul
Hocam katılıyorum sağlamlar salınmıyor ki çok haklılar benim bu paylaşımı yapmamın sebebi ise sağlamların beni bulması inşallah buralardalar biliyorum görsünler duysunlar artık beni
 

BÜRKÜT'

Basın&Medya Ekibi Lider Yrd.
8 Kas 2021
3,068
4,035
Merhaba,

İnstagram'da hesap kapatmak için %100 çalışan bir method yoktur. Hedef profile göre uygun bir saldırı methodu denemelisiniz. Benim tavsiyem Eklediğim konudaki methodları hesap kapanana kadar denemen. Kolay gelsin.

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.