Düzgün Calısan Bir Rat... ?

Team24

Yeni üye
11 Haz 2019
34
0
Merhabalar saygı deger Tht Üyeleri ; Suan Piyasada hala 2000 Lerden kalma spy , darkcomet, turkojan vs düzgün calısmayan rat lar hala guncel dinilip paylasılmakta bu ratlar calısmadıgı veya calıssada işlevini saglıyamadıgı en basit virüs programını bile yakanlandıgıda ortada , stedigin kadar trojeni fudla bu ratlar 2000 lerden kalma oldugu için istenilen işlevi saglamamakta ben 2010dan beri thtdeyim dier üyeligimin şirefisini unuttum sunu merak ediyorum gercekten saglam bir rat yokmu yoksa tht olarak bizmi bunu bulamıyoruz buna bir acıklık getirilmeli ; siznden istegim sudur düzgün calısan islevi saglam bir rat ücretlide olsa olur bilginiz varmı ? Lütfen eski konulara bakın vb şeyler yazmayınız hepsine baktıgımı düşünüyorum.. saygılarımla.
 

Team24

Yeni üye
11 Haz 2019
34
0
programlama dili biliyorsan kendin yapabilirsin

Program Dili Bilip bunu yapan İnsan varmı sence ? Diyelimki var bunu neden paylasmıyorlar hadi paylasmayabilriler emek sonucta en dogal hakları , peki neden satmıyorlar ? yada senın program dili bilip yapabilirsin dedigin darkomet ratı kullanılabilir hale getirmekmi ? bence bunların hepsini gecelim bizim türkiye cumhutiyeti olarak yaptımız programlama , oyun , wep site yapamak mı bunları istiyorsanız ben size istediginiz oyunu yapabilirim veya istediginiz wepsite ve istediginz programı yeterklerimiz bunlarmı sadece basit bir rat 2020 olarak islevli bir şekilde insanlara sunamıyormuyumz ? 2000 lerden cıkma ratlarımı kullanmalı bizim ülkemiz pardon kullanmalı demiyim zaten kullanamıyorlar herneyse sen suanda programlama dili bilip bunu yapan işlevli bişekilde kulanan bir insanın satılık rat progrramını ya kanıtlamalısın yada biişiler kasmak için yorum yaptın degerli dostum hersey bi tarafa insanlar rat arıyor bunu ypabilircek bilgi sahini insanlar deilmiyiz bir elin gavrunun 2000lerde yaptıgı darkometimi kullanmaya calısalıp ugrasmak sacmalık, bence o kendini yetekli sanan insanların yaptıgı prgramla wep site hackelemekse yarısa girebilirim hepsiyle o yetenekteyim ama rat yazıp güncrel kullanılabilen birşekilde biri varsa elini öperim yarısmak haddime deildir varmı öyle bir babayigit?
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.