E-Mail gelmiyorsa dalın konuya :D

JackSprow

Uzman üye
21 Tem 2013
1,566
0
Komsu Sitedn
E-mail alamıyorsanız öncelikle aşağıdaki kontrolleri yapmanız gerekir:

E-maillerinizi Outlook Express (veya benzeri bir program) ile alıyorsanız:
a. Bir hata mesajı alıyor musunuz?
Hata alıyorsanız hata mesajında ne yazıyor?

Sunucuya bağlanamıyor şeklinde bir hata alıyorsanız yapacağınız kontroller:

- Hesap ayarlarınızı kontrol edin, sunucu adresinin doğru girilmiş olduğundan emin olun.
Sunucular kısmından POP3 Sunucunuz mail.alanadınız (örnek: mail.egeweb.com) şeklinde olmalıdır.

- Web sitenize erişip erişemediğinizi kontrol edin. Erişemiyorsanız web sitenizin süresi dolmuş olabilir veya başka bir teknik problem olabilir. Bizimle irtibat kurunuz. Web sitenize erişilebildiği halde e-mail sunucusuna bağlanamıyorsanız muhtemelen bilgisayarınızda veya bağlı olduğunuz ağda e-mail bağlantısını engelleyen bir program (firewall gibi) olabilir.

Şifrenizi kabul etmediğine dair bir hata alıyorsanız şifreniz hatalıdır. E-mail ayarlarınızdan şifrenizi kontrol ediniz. Kontrol panelinize girip şifrenizi değiştirerek yeniden deneyiniz.

Başka bir hata alıyorsanız hata mesajını veya o anki ekran görüntüsünü e-maille [email protected] adresine gönderiniz.

b. Bir hata mesajı almadığınız halde yeni e-mailler gelmiyorsa sebebi muhtemelen kotanızın dolmuş olmasıdır. Kontrol panelinize girip genel disk kotanızın dolup dolmadığını kontrol edebilirsiniz. Kotanız dolmuşsa FTP hesabınıza bağlanıp alan boşaltmanız veya ilave alan satın almanız gerekir.

Alan boşaltmak için silebileceğiniz bazı dosyalar şunlardır:
- /tmp/urchin/data/reports/alanadınız.com/ dizinindeki dosyalar,
- /mail/ dizininizdeki inbox adlı dosya (ana e-mail hesabınızın dosyasıdır. Alıcısı olmayan e-mailler bu hesapta toplanabilir ve zaman içinde birikme olabilir. Eğer bu hesap normalde kullandığınız bir hesapsa silmemenizi öneririz)

Alıcısı olmayan e-maillerin ana hesabınızda birikmesini engellemek için kontrol panelinizdeki e-mail yöneticisinde "Varsayılan Adres" bölümüne girip varsayılan adresi ":blackhole:" şeklinde değiştirmeniz gerekmektedir.

Yukarıdaki kontrolleri yaptığınız halde sorunu gideremediyseniz hangi e-mail hesabınızda, hangi ayarlarla, hangi işlemler sonucunda, ne gibi bir hata ile karşılaştığınızı detaylı olarak belirterek bize başvurunuz. E-mail alamamanızın birçok sebebi olabileceği için sorununuzu en kısa zamanda tesbit edebilmemiz için bize yeterli bilgiyi iletmeniz gerekmektedir
 

ßyPsiq00

Yeni üye
13 May 2010
20
0
hocam yanlıs olabilr ama ben yahoodan kişileri içe aktarırdığımda hacklemek istedigim kişinin maili cıkmıyor yardım edermisin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.