E-Mail Name Cracker 1.0 [DEV KONU]

ironx1

Katılımcı Üye
31 Eki 2015
493
0
Program güzel olmuş ama bazı eksikleri var mesela türkçe karakterler algılanmıyor bu eksikler 2. versiyonda düzelirse daha iyi olur.
 

mhmt1180

Katılımcı Üye
17 Eki 2013
801
18
ÖNcelikle Ellerine Sağlık hocam Bİr kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim
1-Konudaki gibi yollamak istedim ama İ harfleri bozuk geldi sebebi ne olabilir yada nasıl çözebilirim
bu şekilde geldi (OBAMA KESÝN KARAR ÝLE SÝZÝ YAKALACAK)
2-Gmail Spam kutusuna atıyor nasıl gelen kutusuna yollayabiliriz?
3-Mesajın altında bu şekilde yazı var nasıl gizleyebilirim ((Bu iletiye dikkat edin. Bu ileti [email protected] adresinden gönderilmemiş olabilir. Benzer iletiler kişisel bilgileri çalmak için kullanılmıştı.))
 

enes309

Üye
7 Tem 2012
120
1

Çalışıyor tek sıkıntısı gmailde güvenlik bildirimi var diğerlerini denemedim :)
 

kzyavc

Katılımcı Üye
20 Nis 2015
801
0
Göndere basınca "Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu hatası veriyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.