☯☪>>Editlenmiş Njrat [NjRat Golden Edition] //C432\\<<☪☯

C432

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
602
0
Normal njrat çatır çatır çalışıyor fakat njrat gold çalışmıyor.

port açmada sıkıntınız olabilir portu girip njrat goldenden kontrol edebilirsiniz açıkmı diye.

njrat>tools>tcp kulandığın port > port test tik olmazsa carpı varsa açık değil.

not: 2sini aynı portla kulanamazsın 1 kapalı olmalı.
 

cotuprens

Yeni üye
27 Ocak 2012
5
0
Bende de aynı sorun var. Normal njrat çalışıyor ama njrat gold çalışmıyor. Portum her şeyim açık kontrol ettim 127.0.0.1 yapıyorum kendi bilgisayarım bile düşmüyor. Başka kurbanlar üzerinde de denedim onlar da düşmüyor lütfen bir çözüm getirin veya programa bir güncelleme getirin.
 

JohnWick51

Uzman üye
20 Mar 2022
1,867
770
28
Herkeze Selamlar Bu Konuda Editlenmiş Njratı Tanıtıcağım Birçok Ratan Daha İyidir Cryptera Çok İyi Dayanıklıdır Ve Stabildir.

İndirme Linki Ve Virustotal En sondadır.





DPyAgZ.png






m3JDAY.png






Egy09v.png






j8QDb9.png






2rElzL.png





Bryd7V.png




Virus Total: VirusTotal
Direk İndirme Linki: Dosya.tc - ?cretsiz, H?zl? ve Kolay Dosya Payla??m?

Virus Totalin Bu Kadar Bulması Normaldir Stabil Olabilmesi İçin Boş Kod Yoktur Ve Editlenmiş Olduğu İçin Bu Kadar Buldu.





Emeğe Saygı Teşekürü Unutmayın :RpS_drool:
Ellerine saglik
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.