Çözüldü Ekran görümtüm renkli ve çizgi çizgi oldu

inferno42

Üye
11 Tem 2009
56
0
[COLOR="BlueMerhaba ekran görümtüm bi tuhaf oldu bi bakarmısınız[/COLOR][/I][/B]


[URL="https://tik.lat/YYeDs"] http://i.hizliresim.com/gqRob2.png[/URL]
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

BÖKE

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Ağu 2016
8,754
411
ekran pc arasındaki bağlantı probleminden kaynaklanıyor muhtemelen bağlantıda bir temasızlık veya kopma mevcut.
 

inferno42

Üye
11 Tem 2009
56
0
Bilgisayarım sallandığı zaman ekran donuyor ve mavi ekran hatası veriyor. biraz sarstığım zaman düzeliyor. yani bunun neresini değiştireyim ? monitör değiştirdim aynı sorum ondada vardı
 

KingSton666

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Nis 2016
9,813
106
26
Ankara
Ekran kartının giriş yerini iyice temizle . Sakın ıslatma Bunu yaptıktan sonra kuru bezle ekran kartını ve fanını iyice temizle . Ve son olarak ta driver ' ını tekrar kur . Sorun düzelecektir . Eğer ki düzelmez ise ekran kartında sorun vardır .
 

Mapzilla

Adanmış Üye
23 Eyl 2016
7,205
13
Hayır ATI Readon HD4800 1gb 256 bit

Tamam İşte AMD , Ekran Kartı T ozlanmıştır Temizle Ve Yerinden Çıkar Yeniden Tak Olmassa Termal Macun Sür , Ekran Kartı Isısına ASUS GPU Tweak II İle Bakabilirsin.Bu Arada Driverleri Driver Booster Programıyla Güncellediysen Hata Ettin.AMD'nin Ekran Kartları Programla Güncellenmez, amd.com'dan Yüklenir
 

Liebe55

Uzman üye
24 May 2016
1,659
0
39
Unmöglichkei
Ekranın bu şekilde olmasının sebebinin yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Ekrana fiziksel bir temas olduğunu veya kablo-soketlerde bir arıza var muhtemelen. Farklı bir kablo ile deneyebilir veya giriş soketlerini temizlemeyi deneyebilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.