Ekran Kartı Driverini Yüklemezsem Ne Olur

Horoz27

Yeni üye
17 Ocak 2016
30
0
Uzay
Arkadaşlar Ekran Kartı Driveri Sıkıntı Cıkarıyordu Son Surum Olmasına Ragmen Sürekli Sürücü Bulunamadı Diyordu Kaldırdım Sıkıntı Kalmadı İlerde Bir Sorun Olurmu ?
 

G@KHAN

Kıdemli Üye
14 Kas 2009
3,061
3
36
ŞİLE
Arkadaşlar Ekran Kartı Driveri Sıkıntı Cıkarıyordu Son Surum Olmasına Ragmen Sürekli Sürücü Bulunamadı Diyordu Kaldırdım Sıkıntı Kalmadı İlerde Bir Sorun Olurmu ?


arkadaşım sen dalga mı geçiyorsun bir konun daha var ekran kartı için size yüklemeniz için link verdim ekran kartı kurulmaz ise sen o bilgisayarında haraket bile edemezsin..
 

cankt

Üye
12 Şub 2016
53
0
İzmir
kardeşim öncelikle driveri yüklemezsen ekran kartı çalişmaz fakat fazladan driver yüklediysen onu bilemem yada yanlış driverı kullanıyorsundur . bu yolu izleyerek kullanmak istediğin driveri seçebilirsin bilgisayar(sağ tıkla)/ yönet /sistem araçları / aygıt yöneticisi/görüntü bağdaştırcılarından driverını değiştirebilirsin
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
27
Ekran kartı oyun için en önemli sürücülerden biridir. Eğer ki driver yüklemezsen, kartın tam performansta çalıştırdığı yüksek çözünürlüğü açamazsın. Windows arayüz geçişlerinde dahi aşırı kasmalar meydana gelir. Renkler tamamen solar, düzgün renklere sahip olmaz ekran.
Sürücüyü kurmanı tavsiye ederim. Ayrıca bazı kartlarda fanlar yüksek ısıda sürücü olmadan çalışmıyor özellikle AMD kartlarında sürücü çok önemli.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.