Elektirk-Elektronik Okuyorum

5 Haz 2016
152
0
Jüpiter :)
merhaba arkadaşlar forumdayım konuları günden güne takip ediyorum ama fazla konu açmıyorum neyse lise 2ye gidiyorum elektrikmi okusam elektrnikmi ? Okuyan arkdşlar var ise yardımcı olabilirlermi şahsen elektrik düşünüyorum. Iyi forumlar :)
 

steelien

Katılımcı Üye
21 Ağu 2017
378
0
Tor Network
Ben elektronik okuyorum lise 3.sınıf açıkçası gayet eğlenceli, Bakım onarım dalına yönelebilirsin
 

GoldPack

Katılımcı Üye
24 Ocak 2016
802
0
Lise elektronik mezunuyum şuan Üniversite elektronik teknolojisi okuyorum. Her ikisine de çok fazla işçi ihtiyacı var elektrik daha büyük makineler yüksek voltaj içerir.
 
5 Haz 2016
152
0
Jüpiter :)
Daha Yeni Başladığım İçin Elektiği Daha Güzel Buldum İlerleyen Zamanlarda Fİkrim Değişebilir Fakat 10.Sınıfa Geçmeden Önce Elektronik Düşünüyordum.
 

EfsaneHacker21

Uzman üye
19 Ağu 2017
1,014
12
-
Merhaba artık Elektronik , Elektrik vb. Gibi bölümler yok yeni sistemde MEB 18 bölümden oluşan bölümleri 4 e indirdi
maalesef böyle şeyler kalktı

Bunlar;Sayısal , Sözel , Eşit Aralık ve Dil Bölümü

İyi Forumlar
 

egemen1

Üye
22 Ağu 2016
178
0
Antalya
Kardeşim ben 1 sene sınıfta kaldım 10. sınıfta şuan 12 sınıftayım bitti bitiyor yani elektrik elektronik teknisyeni oluyorum ustalık belgemi alıcam sana tavsiyem elektronik okuman ancak bil ki elektronik elektriğe göre daha zor ve bilgi isteyen bir iş ama bir o kadarda zevkli ben Elektrik elektronik Güvenlik Sistemleri okuyorum mesela staj yapıyorum 3 gün staja gidiyorum 2 gün okula gidiyorum.Kardeşim elektrik okursan ha bire yok zil tesisatıdır yok internet kablosudur falan çekersin oraya buraya ancak elektronik okursan robot yapabilir ben yapdım mesela polis çakarı yapmışdım sende yapabilirsin direnç kondansatör falan öğrenirsin elektronik güzel yani :))
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.