Elektronik tabela hack?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

criminal king

Uzman üye
21 Ocak 2012
1,457
0
Ottawa
S.a Arkadaşlar oturdugum yerde büyük bir elektronik reklam tabelası var hergün onu nasıl hacklerim diye araştırıyorum fakat henüz iyi bir sonuca ulaşamadım bu konuda bilgisi olan varsa veya forumda aradım fkat bulamadım böyle bir konu varsa lütfen iltişime geçin teşekkürler :)
 

CleverHacker

Katılımcı Üye
15 Ağu 2011
382
0
Onun İçindeki Altında Küçük İnce İğne Gibi Dişler Olan Şeyi Çıkartıp Bilgisayara Bağlarsan İstediğin Gibi Programlarsın. Gerisini Bilmiyorum :D
 

Yusuf111

Katılımcı Üye
28 Ocak 2012
463
0
System32
öncellikle iyi günler elektronik tabela hackin cezası olduğunu bilmen lazım eğer hacklemek istiyorsan o tabela bir bilgisayara bağlıdır.Tabelanın Bağlı Olduğu Bilgisayarı Hack Etip İçine Giresen İstediğin Gibi Yönlendirebilirsin.

Okbye Mesaj Sayın Artsıın Diye konuya cevap vermediğin halde mesaj atıyrosun özelden mesaj atabilirsin.
 

|FReeStyle!|

Uzman üye
6 Tem 2010
1,032
0
Balıkesir
Küçük reklam tabelalarında belki yoktur, ama büyük boyutlu tabelalar reklam verme yerindekileri ip adresini bulup hackleyebilirsin,sisteme sızdın mı tamamdır şifre varsa bilemem sistemde kolay gelsin :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.