En Çok Beyendiğiniz Oyun Hangisi

The Best

Uzman üye
1 Kas 2011
1,810
0
Blackdoor
Evet En Çok Beğendiniz oyun Nedir
Kurallar:
Konu İle İlgili Yorum yapılmamasını rica ederim.
Konu İle alakasız Şeyler Yazılmamalıdır .

Örnek :Modern Warfare 3 çıkış yılı 2011 Sistem Özelliklerini Koyabiliri Oyun İle İlgili Tanıtım Videoları Koyabilirsiniz Sizden Ricam Budur Saygılarımla The Best...
 

CyberCod

Uzman üye
29 Nis 2009
1,720
0
Mahşer Yeri'
Metin2 - Doğuya Has Macera MMOG

Ejderha Tanrısı'nın nefesi uzun zamandır Shinsoo, Chunjo ve Jinno krallıklarını koruma altına almıştı. Ama bu sihirin büyüleyici dünyası artık büyük bir tehditle karşı karşıya. Metin Taşları kıtada sadece derin yaralar açmakla kalmadı, onu ve sakinlerini kaos ve yıkıma sürükledi. Krallıklar arasında savaş çıktı. Yırtıcı hayvanlar vahşi canavarlara, ölüler kana susamış mahlûkatlara dönüştü. Metin Taşları'nın karanlık etkilerine karşı Ejderha Tanrısı'nın müttefiği olarak savaş. Krallığını korku, acı ve yıkımla dolu bir gelecekten kurtarmak için gücünü topla ve kılıcını çek!
Özellikler


  • Sayısız maceracı ve birbirinden cesur savaşçının beklediği büyük bir kıta.
  • Katılabileceğiniz üç düşman imparatorluk.
  • Savaş; toprak ve onur için, yürüyerek yada at sırtında!
  • Bir şatonun lordu olun ve kendi surlarınızı loncanızla birlikte inşa edin!
  • Bir dövüş sanatı öğrenin ve sayısız yıkıcı özel yeteneklere kavuşun!
 

The Best

Uzman üye
1 Kas 2011
1,810
0
Blackdoor
2-475x380.jpg

Bir ekran kartını test etmem için RA 3 oynamam icap etti. Yakından tanışmam böyle oldu, oynadıkça ısındım ve inceleme kararı aldım. Tabi RA 3’ü daha iyi anlamak ve önceki oyunlara göre farkları bilebilmek için öncelikle RA 2’yi oynamam gerektiğini düşündüm ve Red Alert 2’yi uzun uzun oynadım. Şimdi dönelim tekrar Red Alert 3’e; yenil nesil RA, bu oyunun tutkunlarını ikiye ayırmış durumda; eskiyi özleyenler ve yenisini beğenenler. RA’da bir çaylak olarak ne kadar söz hakkım var bilemem ama ben RA 3’ü, eskisine göre eksikleri olmasına rağmen daha çok beğendim. EA Los Angeles gururla sunar; Command & Conquer: Red Alert 3.

Yeni Dünya Düzeni

Sovyetler çökmek üzeredir ve halk kaçışmaktadır. Komutan Cherdenko, General Krukov’u yanına alarak ona, uzun zaman önce başlattığı projeyi gösterir. Zaman makinesi icat edilmiştir ve Sovyetlerin kurtuluşu bu icada bağlıdır. Subaylar zaman makinesi ile yakın tarihe yol alırlar. Albert Einstein ortadan kaldırılır. Böylece atom enerjisi hakkındaki gelişmeler de tarihten silinir ve Japonya’ya atom bombası atılması hadisesi hiç yaşanmamış olur. Sovyet Generaller tekrar bulundukları zamana geri dönerler. Her şey şimdi başlayacaktır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.