En Stabil Ratlar

Spedking

Yeni üye
6 Mar 2016
23
0
Hocam mrb ben Windows 8 kullaniyorum kurban sayım çok azaliyor yeni düşen 1 kurban en fazla 1 saat kalio nedeni nedir aceba ?
 

Spedking

Yeni üye
6 Mar 2016
23
0
Hocam Spynet Rat 2.6 kullaniyorum Windows 8 de çok kayip yaşıyorum kurbanlarda yardimci olursaniz sevinirim tşkler
 

Trejin

Üye
12 Mar 2016
146
0
Öncelikle iyi forumlar ben daha yeniyim ama son zamanlarda baya bi yol kat ettiğime inanıyorum.
Bu konu gerçekten güzel olmuş genellikle paylaşılan uygulamalardan sorun oluyor . Teşekkürler :)
 

Uzmaniz

Özel Üye
25 Haz 2012
12,935
42
Üstad. Sizin işinizi sizden iyi bilmem ama.. O kurban sanırım amerikadan geliyor ve zaten ratın kendi serveri. Yani bence bırakın deneyimli kullanıcıyı kullanıcı bile değil


Masaüstü ekranını izlersen Cmd den sanal ortamda yürüttüğünü görürsün=)) Dosyanın da bindli olduğunu görüp sonlandırdığında bağlantı gider =) Crypter Dil kütüphanesi uygun olduğu sürece de sadece ABD değil İngiltere ' yede atsan , Çin'ede atsan bağlanti gelir =))
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.