En Yeni Deep Web Linkleri [2018]

spyroxx

Üye
11 Ağu 2018
72
0
Merhabalar. Uzatmadan konuya geçeyim. Fresh Onions adında ki bir Deep Web sitesi sizlere güncel olarak yeni oluşturulmuş Deep Web sitelerini gösteriyor.

Tor İle Girenler İçin: http://zlal32teyptf4tvi.onion
Normal Tarayıcı Kullananlar İçin: https://zlal32teyptf4tvi.onion.to/

Siteden Bir Görüntü:
Fresh%2BOnions.jpg


Not: Kırmızı görünenlerin çoğu çalışmaktadır.
 

LepreChaun34

Yeni üye
2 May 2007
17
0
Not: Kırmızı görünenlerin çoğu çalışmaktadır.[/SIZE][/COLOR][/LEFT][/QUOTE]



Kırmızı siteler, Fake klonlanmış sitelerdir, koskoca acıklama var yesil aktif kırmızı pasif anlamına gelmiyor yani
 

mehmetilya

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
254
0
Tht den
Ellerinize Sağlık Ancak Normal Tarayıcı Linki Verirseniz Ve Diğer Üyelerde Aynısını Yaparsa Birçok Üyeyi Tehlikeye Sokabilirsiniz
 

yusuf68700

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
531
0
SECORTY ALEM
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.