Enes Baturun Aylık Kazancı ! //SMK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M R X

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
910
9
<CMD>

NZGQVg.png


hayal-mi-gerc%CC%A7ek-mi-2.jpg


youtube1.gif




Youtuber Enes BATUR' un Sadece Youtubeden aldığı aylık kazanç 530.000 TL !

Yedi milyona yakın abonesi bulunan ve genç kitlenin önemli bir kısmına hitap eden Enes Batur, Youtube'dan ayda 530.000 TL kazanıyor.


Konuyla ilgili Ali Eyüboğlu' un Yorumu ; “İlk sinema filmi ‘Hayal mi Gerçek mi?’yle 1 milyon 480 bin 047 seyirciye ulaşan ve 17.4 milyon TL hasılat yaptıran Batur, şayet söylenenler gibi YouTube’dan ayda ortalama 530 bin TL kazanıyorsa, seneye vergi rekortmeni ünlüler arasına giren ilk YouTuber olur.
Türkiye’de sosyal medyadan para kazanan çok… Müşteriden aldığı paranın karşılığını veren, namuslu davranıp gelir vergisi ödeyenlerin yanında, sahtekârlar, paraları cebe indirip bir kuruş vergi ödemeyenler de var. Hükümet, bu amaçla kanun çıkardı, ama henüz vergi cezasına çarptırılan olmadı… Çünkü mecra çok büyük ve kontrolü zor. Ünlülere sosyal medya hizmeti veren bir YouTube ajansının yöneticisi, parayla video paylaşanların sahtekârlıklarını örneklerle anlattı, şaştım kaldım.

YouTube’da 10 bin izlenmeye karşın, 3 bin beğeni başarı… Bunu bilen sosyal medya sahtekârları arasında, satın aldıkları izlenmeden önce beğenileri yükleme gafletinde bulunanlar bile var. Videoyu izleyen 300 kişi, beğenen 10 bin… Şaka gibi, ama yapılıyor bu…”
 

M3m0ry

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
4,411
129
4
xD
Kaynak Nerde Başkan Eline Sağlık. Sanırım Hürriyet Paylaşmıştı Bugün.
 

M R X

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
910
9
<CMD>
Kaynak Nerde Başkan Eline Sağlık. Sanırım Hürriyet Paylaşmıştı Bugün.

Kaynak burda... https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/youtuber-enesin-aylik-kazanci-530-bin-lira/

Saygılarımla..

Açıkcası enes baturun maaşı pekte umrumda değil ve forumunda pek umrunda olduğunu sanmıyorum :)

Peki hocam konumu ihbar edip siliyim (:)

Ellerine Sağlık Ama Hiç İnandırıcı Değil O Kadar Para Kazanması Mümkün Mü Sence?

Youtube kadar zengin bir şirket için 530 bin tl nedirki ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Socialmm

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
854
1
Bence Aylık o kadar alsa bozardı kendini değişimler olurdu diye düşünüyorum..
 

CyberXhackk

Kıdemli Üye
13 Mar 2016
3,132
1
10
C/C++ Dev.
Aylık kazancının o kadar olması bana pek mantıklı gelmiyo ayda 10 video attığını düşünsek beğenme izlenmeye göre para alıyor bildiğim kadarıyla yani o kadar para kazanamaz
 

h2k2n

Uzman üye
30 Ağu 2007
1,004
2
Pentagon
kardeş yavaş salla ya yarım milyondan bahsediyorsun adamı takip etmedigin nerden belli geçen aylarda ne kadar kazandıgını açıklamıştı analizlerle
 

M R X

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
910
9
<CMD>
Kadının yaşı, erkeğin maaşı sorulmaz.

Ellerine sağlık.

Düşüncenize saygı duyarım komutanım.

Adam akıllı seo çalışması yaparsanız çıkmaz .

Haddini bil! Bu forum'un kurallarını okumadan kaydolmuşsun belli .

Tabiki senden böyle birşey isteyemem fakat biri googleye Türk hack team yazdığında ilk 10 sırada enes baturun kazancı diye konu çıkmasını kimse istemez sadece görüşümü bildirdim :RpS_thumbsup:

Hocam forum'da makalelerde mevcut dimi?

Ayrıca ülkemiz için güzel bişey değilmi?


kardeş yavaş salla ya yarım milyondan bahsediyorsun adamı takip etmedigin nerden belli geçen aylarda ne kadar kazandıgını açıklamıştı analizlerle

Saygılar..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.