Ergenekon

Ergenekon Operasyonu'nun İsmi Değiştirilsin


  • Kullanılan toplam oy
    31

hacker_izmir

Yeni üye
21 Tem 2009
26
0
Ergenekon destanı, Göktürkler'in türeyişini anlatan bir http://tr.wikipedia.org/wiki/Türk_destanlarıTürk Destanıdır. Genel olarak, düşman tarafından hile ile yenilgiye uğratılan Eegenekon Ovasında'nda yeniden türeyip tekrar eski yurtlarına dönerek düşmanlarıyla çarpışmalarını anlatır.

Bu Yüzden ''Ergenekon Operasyonu''nun İsminin Değiştirilmesini istiyorum






Saygılarımla
 

KEZA42

Uzman üye
29 Ara 2008
1,437
0
cyberalem
dediklerin doğru ancak operasyonun adı zaten örgütün kendi adı dır. Operasyon bitinceye kadar haklı yada haksızlar çıkana kadar bence değiştirilmesin.
 

CoveRed

Kıdemli Üye
9 Eki 2008
2,451
7
!!! TANRI DAĞLARı !!!
Bence bu operesyonun tamamı saçmalık aslında uzun bir yorum yazmak istiyorum ama benide içeri alırlar diye korkuyorum :D her adımı saçmalık yakında osmanlıdan kalan davalarıda bunla birleştirecekler Allah sonumuzu hayır etsin
 

WaGranT

Kıdemli Üye
17 Şub 2008
2,064
25
@NK@R@
konu yanlış yerde açmışın arkadaşım terör bölümüne açarsan bir dakı sefere böyle şeyleri sevınırım
 

GAKKOSH

Katılımcı Üye
18 Haz 2009
349
0
Ergenekon destanı Türkler için şeref verici bir destandır.Bu operasyonsa yeni nesilde hep bir terör simgesi gibi durmasına neden olacak bence değiştirilsin.
 

ssurgunn

Üye
12 Tem 2009
73
0
bence bu isin isminin Ergenekon olmasi kaderin bir cilvesi..

Turkler bir Ergenekon'dan ciktilar ve dunyaya nam saldilar..
Simdi bu Ergenekon'dan da cikarsak insallah saglam cikacagiz dunya arenasina..
Turk adi tekrar nam salacak biz bu Ergenekon'dan cikip kendimize geldigimiz zaman..

Bence simdiki Ergenekon onumuzde bir dag bir engel, bunu astigimizda, Turkiye onunu kapatan cok buyuk bir problemi cozmus ve artik isine bakiyor olacak..

Bu zihniyetten kurtulursak ne insanlar siyasi ve dini sebeplerden oturu fislenip harcanacaklar, ne de devlet hazinesi ve ordu kaynaklari sacma sapan yerlere harcanacak..

Insan ve para kaybimiz azalacak, insanlarin kafalarinin icine bakilacakk disina degil.. yaptigi icraatlara bakilacak laflarina degil..

Rabbim milletimize bu engelden hayirlisiyla kurtulabilmeyi nasip etsin.
Turk-Islam ulkusunun tekrar nam salmasini sahlanmasini nasip etsin
 

ZebellaH

Katılımcı Üye
17 Haz 2008
934
2
böyle bir örgüt zaten yokta.Atatürkçüleri sindiriyorlar.emekli generalleri,gazetecileri tıkıyorlar.kaç tane gördünüz yeni şafaktan,zamandan,vakitten bir gazetecinin içeri alındığını,kaç tane gördünüz bir akp belediye başkanının içeri alındığını.yani bunu beşikteki bebek bile biliyor artık.
operasyonun adıda değiştirilmeli
 

tctscs61

Üye
13 Ağu 2009
64
0
@memo@ dediği gibi ben uzun bir şeyler yazmak istiyorum ama korkuyorum. sadece şunu söyliyim ergenekonun her dalgasında başka çok önemli hainlikler yapıldı fakat halkın ilgisi ergenekona çevrildiği için anlaşılmadı. kısacası ergenekon tamamiyle bir uydurmadır ve gizlemecedir. araştırın ve bakın bunları yazarsam ya banlanırım yada tutuklanırım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.