Erişimim olmayan youtube kanalını silmek istiyorum

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,550
837
Semerkant
Merhabalar,

Güncel metod olarak bu geçiyor, hiç denemedim. :

1 - Kanalını kapatmak istediğiniz kişinin kanalına gidin (BÜYÜK OLMAMAK ŞARTIYLA)

2 - İndirme bağlantısı içeren bir videosunu bulun.

3 - ALT Hesabınızla oturum açın, youtube bunun sahte içerik olduğunu tespit etmesi için.

4 - YouTube videosunu 'Infringes my rights' yani haklarımı ihlal ediyor şeklinde raporlayın, ardından bir telif hakkı gönder seçeneğine tıklayın.

5 - "Telif Hakkı İhlali" ni ve ardından "Ben" i seçin ve ardından YouTube'un doldurmanızı istediği tüm bilgileri doldurun, [Ad ve Adres dışında gerçek bilgileri kullanın.]

6 - Şikayeti owner “benim” ve my software “benim yazılım” şeklinde yapın. Buradaki mantık yazılımı yasadışı dağıttıkları için (indirme linki) koyduğu için telif hakkı atmaktır.

7 - Tüm kutuları seçin, gönderin ve bekleyin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.