Err_ssl_protocol_error Hatası Nasıl Çözülür?

21 Nis 2020
87
5
Russia
arkadaşlar site kurdum hostinge dosyaları yükledim yükleyince site aşagıdaki hatayı verdi sabahtan beri heryeri didikledim neden kaynaklanıyor anlamadım yardımcı olurmusunuz.

 

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,802
1,462
Shibuya
Cevap: Err_ssl_protocol_error

Merhabalar,

Büyük ihtimalle kullandığınız internet veya cihaz kaynaklı bir durum. Web sitesi ile doğrudan bağlantılı olduğunu sanmıyorum bu nedenle farklı cihaz, farklı arama motoru ve internet üzerinden dener misiniz ? Eğer ki sıkıntısız bir şekilde web sitesi açılırsa, sorun olan cihaza aşağıdaki ayarlamaları gerçekleştiriniz.


https://www.ssl2buy.com/wiki/how-to-fix-err-ssl-protocol-error
 

MekoR

Katılımcı Üye
6 Şub 2010
660
6
Merhaba,
Bu sorunun birden fazla sebebi olabilir lakin SSL sertifikasından dolayı oluşma ihtimali daha fazladır.
Web sitenizin http:// şeklinde bir ifade varsa bunu https:// olarak değiştiriniz. Bazı durumlarda protokol hatası alabilirsiniz.

Öncelikle bilgisayarınızın saatiyle, Windows sunucu saatini eşleyin, eş değilse. Yani bilgisayarınızın saatini kontrol edip, doğru saati gösterdiğinden emin olun. Denetim Masası → Tarih ve Saat‘i tıklayın buradan Tarihi ve saati değiştir seçeneğine tıklayıp doğru bilgileri giriniz.

Modeminizi yeniden başlatın, Bilgisayarınızda kötü amaçlı yazılım olabilir bunun için virüs taraması gerçekleştirin eğer ücretsiz bir antivirüs programı kullanıyorsanız kalitesini kontrol ediniz. Çerezleri temizleyin ve Antivirüs programınızın veya güvenlik duvarınızın internet tarayıcınıza izin verdiğinden emin olunuz.

Proxy ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin, Ayarlar → Gelişmiş ayarları göster → Proxy ayarlarını değiştir‘i tıklayın. Açılan Internet Özellikleri iletişim kutusunda Yerel Ağ Ayarları‘nı açtıktan sonra “Ayarları otomatik olarak algıla” onay kutusunun işaretlenmiş olduğundan emin olun. Bundan sonra karşınıza çıkan iletişim kutularının hepsine Tamam diyerek kapatınız.

Bunları denedikten sonra yine de düzelmiyorsa host sağlayıcınızla iletişime geçmeniz lazım.

İyi Forumlar.
 

ZVkill3r

Katılımcı Üye
16 Tem 2019
487
50
.htaccess dosyasını editleyiniz. orada http to https ayarı olacak. onu silin traffetmezz

RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^.*$ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R=301,L]

böyle bir yer olması lazım. https yönlendirme olarak araştırabilirsiniz
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.