ESP8266 WiFi Modül

DarkBird

Yeni üye
16 May 2022
34
4
Herkese iyi forumla,

ESP8266 Wifi Modülü diye bir şey keşfettim (Mağaradan yeni çıktım yargılamayın) Bu modülü kullanarak çevremizdeki Wifi ağlarına saldırı düzenleyebiliyormuşuz troll amaçlı yapmak istiyorum konu hakkında bilgisi olan varmı acaba.

Saygılarımla
 

AruzAhendLL

Yeni üye
7 Kas 2021
13
4
powerbank ve kabloyla bağla. telefonun wifisinden modülüm arayüzüne gir ismi pwned diye görünür. şifresi deauther 192.168.4.1 arayüzünden arama motoruna yazıp arayüzüne girip civardaki modemleri görüyorsun saldırı yada klonlamak istediğin wifiyi seçip saldırı yapıyosun. aynı isimden 60 tane klon yapabiliyor. yada saldırdığın wifi ağını kesiyor. kendi belirlediğin isimlerden de modemler çıkarıyor. şifreler değişkenlik gösterir araştırsan bulabilirsin.
 

DarkBird

Yeni üye
16 May 2022
34
4
Bilgi için teşekkür ederim ama sormak istediğim şu ,

İçine bir kod girmem gerekmiyormu direk satın aldığım gibi bu cihazı kullanabilirmiyim .
 

ZVkill3r

Katılımcı Üye
16 Tem 2019
487
2
50
tabiki de içine kod yazman gerekiyor. "esp8266 hack github" şeklinde araştırırsan farklı projeleri keşfedebilirsin. arduino ide ile kod yükleyebiliyorsun içine.
 

kurononyanko

Katılımcı Üye
6 Şub 2022
534
5
397
Hocam boşa uğraşıyorsun :) Bunun için elinde zaten silah var :)
Ekstra donanım biraz ahmaklık olur. Bunun için elindeki var olan donanımı yazılımla desteklersen zaten esp zımbırtısının görevini elde edeceksindir.
İlle de donanımsal olarak yapacağım diyorsan da onun da yolları var espsiz
Benim bir mantığım var.

Get yapabilen sistem & donanım, "set" de yapabilir. Sadece önüne koyulmuş engeller mevcut. Onlar aşılmalı.
Basit düşünürsek "get" ile veri toplayan bir donanımın, "set" yapamaması için hiçbir mâni yoktur. Sadece uyanmayalım diye zart zurt engelleri vardır. Ya çipsel ya da yazılımsal.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.