Evde can sıkıntısından ne yapılır?

NoteBox

Uzman üye
23 Ağu 2017
1,925
1
21
İrlanda
Corona Virüsü sayesinde 5 gündür canım sıkılıyor acayip kafam yandı. Bana bir el atın.
Corona benden uzak dur lütfen. Ciddiyim,
 

BlacKFanny

Katılımcı Üye
1 Ocak 2020
615
4
Ölümden korkma çünkü herkes bir gün ölümü tadacaktir yani sen dini konulara bak derim.Kur'an-ı Kerim oku namaz kıl Kuran okumanın geliştir.
 

MrXCyberQ

Uzman üye
17 May 2019
1,412
10
Yeni nesil bozmus, ne oyunu filmi namaz ogren bi sure ezberlesen bile senin icin kâr.
 

B4RTU

Katılımcı Üye
9 Ağu 2019
254
2
İbadet edebilirsiniz, ders çalışabilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz (tavsiyemdir), oyun oynayabilirsiniz, film - dizi seyredebilirsiniz.
 

DARKF0REST

Üye
15 Eki 2019
135
0
oyun sıkıyor denedim ayrıca bezdiriyo bir gün sabahtan akşama kadar oturdum yok gitmez kitap en iyisi hele evde serin varsa muhteşem benim için gayet iyi oluyor aklımdaki kitapları okuyorum tabı oda sıkacaktır. az şınav filan çek yor kendini çünkü insan bünyesi oturmaya düşündüğünüz kadar müsait değildir. sonra zevk aldiğin makaleler okuyabilirsin youtube ta kesinlikle boş dolanma ama youtubeden ders videolarına bakabilirsin illaki okulla alakalı demiyorum ing filan bak ve birde gün boyunca sadece birşey yapma çok kötü olursun programla kendini ne zaman ne yapıcaksın diye öteki türlü ya kararsızlığa düşüp kendini bayarsın saçma sapan şeylere takarsın kendini sıkılmamak için böyle yapman daha iyi
 

ωσитαѕ

Kıdemli Üye
1 Eki 2017
3,874
483
6
Merhaba;

+Oyun Oynayabilirsin

+Kitap Okuyabilirsin

+Film İzleyebilirsin

+Kendini Geliştirebilirsin Yazılım vs
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.