Eve Geç saatte Geldiniz ve Bu görüntüyle Karşılaştınız...Ne yapardınız?

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
Evet beyler gece geç saatte eve geldiniz.
Yatakodanızın köşesinde bunu gördünüz...Ne yapardınız
smile.gif



96711094jz9.jpg
 
3 Ocak 2007
154
0
hemn mistir muscle temizlik setimi kullanır ve onları bır guzel yıkardım :) napıyım evi satılığa cıkarırdım heralde en sevmedıım yarazık tarantula + yılan :)
 

PaS_hA

Uzman üye
13 Ara 2008
1,474
0
C:\WINDOWS\system32\*.*
okuduğum ilginç bir bilgiye göre insan ömrü boyunca 3-4 tane örümcek yutabiliyormuş uykusunda, yani eve geldiğimde ooo bugün güzel bir ziyafet var der ve başımı yastığa vurduğum gibi yatardım :D:D:D
 

onurr54

Üye
13 Eyl 2008
77
0
Forum kurallarına uygun mesaj yazalım

Anonymous
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.