Evi Nasıl Daha Güvenli Yapabiliriz?

ibg234

Katılımcı Üye
26 Ocak 2023
524
103
Merhaba Anna eme geldik annanemin dairesine hırsız girmiş spor ayakkabı çalmış
Yengemin söylediğine göre bugün kapı önünde kavga olmuş bıçak çekmişler biz
Evi nasıl güvenli yapabiliriz
 

Phobos'

Uzman üye
22 Nis 2022
1,744
1,365
26 Kas 2022
201
39
Yolumu kaybettim
İçiniz Hep Rahat: Evinizi Hırsızlardan Koruma Yöntemleri bağlantısındaki yöntemler gayet mantıklı, kamer meselesini de yazmışlar.

Lava gerek kalmaz sanırım.


Kapının önünde biri sana bıçağı taksa ve kan kaybından ölecek olsan 5 dakikada bile gelse (ki çok daha geç gelir) ölür gidersin. Önlem almak en iyisi.
Dostum konuyu açanın yazısına bakicak olursak yazdığı olay yaşanmış ve bitmiş en azından şuan polisi arayıp durumu anlatabilir ve polislerde gerekli araştırmayı yapar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.